Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

ETO-henger az első félidőben

Remek idegenbeli sikerrel kezdte a női bajnokságot az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, amely 5-0-ás győzelmet aratott Soroksáron.

ETO-henger az első félidőben

A győri együttes az első félidőben parádézott, hiszen öt találata mellett még jónéhány helyzetet kidolgozott. A szünet után már nem volt ennyire gördülékeny az ETO játéka, bár ekkor is nagy mezőnyfölényben futballoztak a zöld-fehérek, a helyzetek kihasználásával viszont már nem volt szerencséjük. 

A felkészülés nagy részét kihagyó, sérülésből felépülő labdarúgók közül Süle hatvan percet, Zágonyi és Kovács L. egy-egy félidőt, Kocsán húsz percet lehetett a pályán, míg Borók és Semanova egyelőre a nézőtéren foglalt helyet. Az új igazolások közül Halla jól mutatkozott be a kapuba, Ladhani a középpályán ügyeskedett, míg Vachter és Frajtovics premierje kitűnőre sikerült, hiszen mindketten dupláztak a mérkőzésen. Nagy F., Öreg, Vida és Savanya megbízható teljesítményt nyújtott, Sali és Kern további rutint szerezhetett az NB I-ben, míg Nagy Sz., Szabová és Ézsely várhatóan a következő mérkőzéseken kaphat lehetőséget a szakvezetéstől. Két játékost még mindenképpen ki kell emelni: a 17 esztendős Petrovics élete első élvonalbeli gólját szerezte, a kapuban pedig Krizanova 15 évesen debütálhatott a magyar első osztályban.

Eltiltása miatt ezúttal nem ülhetett a kispadra Dörnyei Balázs vezetőedző, aki a lelátóról így látta az összecsapást: 

- Különös érzés volt, mert még soha életemben nem voltam ilyen szituációban. Remekül kezdtük a találkozót, az első félidőben futószalagon alakítottuk  ki a gólhelyzeteket, amelynek nagyjából a felét értékesítettük. A második félidő már nem tetszett ennyire, azt majd ki kell elemeznünk, hogy miért esett vissza ilyen mértékben a teljesítményünk. Persze ne felejtsük el azt sem, hogy sok új játékos érkezett hozzánk a nyáron, ráadásul sok sérülés is hátráltatta  felkészülésünket, így a csapatépítést a bajnokság közben is folytatnunk kell. A következő fordulóban, szombaton, Miskolca utazunk, ezért az elmúlt hétvégén Horváth Cs. Attila szakágvezetővel egyetemben, a helyszínen tekintettük meg a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzést. A látottak alapján kijelenthetem, ha a soroksári első félidei produkciónkat sikerül megismételnünk, újra sikeresek lehetünk.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink