Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Vereség emelt fővel

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 4. fordulójában a Kelen otthonába látogatott az ETO Akadémia, ami egygólos vereséget szenvedett.

Vereség emelt fővel

Kelen SC – ETO Akadémia 1-0 (1-0)

Bp., Kelen SC Sporttelep. V.: Sipos (Nagy M., Molnár I.). 

Kelen SC: Czerula – Módly, Zavodni (Godányi 64’), Remili, Szabó G., Vass (Salacz 71’), Szabó N., Pilter (Nagy Zs. 64’), Juhász (Pajti 53’), Bedővári, Szabó D. (Vörös 53’). Vezetőedző:

Simon Ákos. 

ETO Akadémia: Sebők – Selyem (Bíró 69’), Óvári, Szujó, Tamás K., Tuboly (Bakó 69’), Mitring, Hanzli, Rátonyi (Moharos 58’), Bánáti (Herczeg 87’), Krivokapic (Nagy D. 58’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Remili (29’).

Akadémistáink a remek formában lévő Kelen otthonába látogattak, ahol a hazaiak a rutinos, korábbi élvonalbeli támadó, Remili Mohamed első félidőben szerzett góljával megszerezték a három pontot.

Szekeres Adrián: - Büszke vagyok a játékosaimra, az első perctől kezdve hatalmas energiát mozgósítottak annak érdekében, hogy megnyerjük ez a mérkőzést. Sok lehetőség maradt ki, az eddigi meccseinken ez a szenvedély és motiváció hiányzott. Azt gondolom, hogy minden játékos tükörbe tud nézni, mert megtettek mindent, ugyanis kiléptek a komfortzónájukból, és olyan erényeket csillogtattak, amik elengedhetetlenek a felnőtt futballban. Emellett örülök, hogy nem történt sérülés, mivel komoly belépők voltak az ellenfél részéről

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink