Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győztes nyitány idegenben

A női NB I első fordulójában magabiztos győzelmet aratott idegenben a győri együttes.

Győztes nyitány idegenben

ETO FC Győr-Soroksár 5-0 (5-0)

Soroksár, 250 néző. V.: Kalydy.

ETO: Halla (Krizanova, 80.p) - Vida (Kovács L., 46. p.), Nagy F., Frajtovic, Öreg, Süle (Sali, 59.p), Zágonyi (Kern, 46.p), Savanya, Ladhani, Vachter, Petrovics (Kocsán, 68. p). Mb. edző: Süle János.

Gsz.: Vachter 2, Frajtovic 2, Petrovics.

Az ETO két sérült játékosa, Borók és Semanova mellett, ezúttal a nézőtéren foglalt helyet a győri csapat egy mérkőzésre eltiltott edzője, Dörnyei Balázs. Remekül kezdett az ETO, az 1. percben: Savanya szögletét Frajtovic fejelte a kapuba. 1-0. A folytatásban egy Vachter helyzetet, és két elmaradt győri büntetőt lehetett feljegyezni. A 18. percben Vachter lövését még védte a hazai kapus, de a kipattanót már Petrovics a hálóba lőtte. 2-0. A 26. percben Ladhani remek cselek után tálalt Vachter elé, aki ezúttal már nem hibázott. 3-0. A 33. percben Savanya szöglete után megint Frajtovic fejelt a kapuba. 4-0. A 38. percben Frajtovic remek indítása után Vachter lőtt a hálóba. 5-0. A második félidőben is fölényben játszott az ETO, több helyzetet kidolgozott, de újabb gól már nem esett a találkozón.

Süle János: - Az első félidőben gólerősen játszottunk, míg a másodikat “átaludtuk”. Gratulálok a 17 éves Petrovics Petra első élvonalbeli góljához, valamint a 15 esztendős Krizanova Niki első osztályú bemutatkozásához!

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink