Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Bajnoki rajt a hölgyeknél!

Megkezdi a 2023/24-es bajnokságot az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata is, amely szombaton 17 órakor Soroksáron lép pályára.

Bajnoki rajt a hölgyeknél!

 

A Magyar Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes győri együttesnél megint jelentős változások történtek a nyáron, hiszen a gárdából nyolc játékos távozott és helyettük heten érkeztek más klubból, két tehetséges fiatal pedig az akadémiából került a felnőttek közé. A csapat több nemzetközi mérkőzést is játszott a felkészülés során, ám a sok sérülés miatt, sajnos, egyetlen sem találkozón sem tudott teljes kerettel pályára lépni. 

A 12 csapatos női Simple Liga idén a következő csapatokkal rajtol: FTC, ETO, MTK, Puskás Akadémia, Haladás, DVTK, Astra, Fehérvár, Szekszárd, Szeged, Soroksár, Budaörs.


- Szinte egy új csapat kialakításán dolgozunk, ám szerencsére az együttesünk gerince megmaradt, az érkezők pedig nagyon ambiciózus, sokra hivatott játékosok, akik nagyban segíthetnek a céljaink elérésében – mondta Dörnyei Balázs vezetőedző. – Az egyre erősödő mezőnyben, természetesen továbbra a magyar női labdarúgás élcsapata szeretnénk maradni, újra döntőket akarunk játszani, így ennek megfelelően készültünk, készülünk  és lépünk majd pályára az elkövetkezendő tétmérkőzéseinken. Az első akadály szombaton Soroksáron vár ránk, ahol egy tehetséges fiatalokból álló együttes fogad bennünket, ám a célunk, hogy győzelemmel kezdjük meg az idei szezonunkat. Sérülések miatt, rövidebb-hosszabb időre, jónéhányan kidőltek a sorból a felkészülés során, így Borók, Frajtovics, Kovács Laura, Kocsán, Süle, Zágonyi és Semanova sincs még százszázalékos állapotban, de szerencsére, a jelek szerint, teljes kerettel utazhatunk majd Soroksárra.    

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink