Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Négyből négy!

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában hétközi mérkőzést rendeztek, ahol csapatunk hazai pályán megszerezte negyedik győzelmét, így továbbra is százszázalékosan vezeti a bajnokságot.

Négyből négy!

ETO FC Győr – HR-Rent Kozármisleny 2-1 (1-0)

Győr, ETO Stadion 2218 néző. V.: Andó-Szabó (Huszár, Ország). 

ETO FC Győr: Pap E. – Buna (Vera, a szünetben), Szépe, Keresztes K., Csontos D. – Bumba, Anton (Tóth R., 82.), Riquelme (Kröhn, a szünetben) – M. Diarra (Lacza, 71.), Huszár M. (Vingler, a szünetben), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Kozármisleny: Csenterics – Sági, Gajág, Turi, Egerszegi (Molnár Á., 79.) – Kozics (Barkóczki, 79.), Schuszter, Hegedűs M. (Major S., 70.) – Tóth Z., Horváth P. (Kirchner, 58.), Nagy K. (Vajda R., 58.). Vezetőedző: Aczél Zoltán. 

Gsz.: Riquelme (10’), Diarra (65’) ill. Kirchner (59’).

Ismét korán magához ragadta a kezdeményezést csapatunk, aminek a 10. percben meg is lett az eredménye. Riquelméhez került a labda a tizenhatoson belül, aki egy átvétel után az alsó sarokba lőtt 1-0. A 21. percben Anton szöglete szállt át a hosszúra, ahol az érkező Keresztes lőtt a kapu fölé. Szünetben Antonio Munoz vezetőedző három helyen is változtatott. A második félidő első lehetősége a vendégek előtt adódott, Schuszter lőtt húsz méterről, ám a labda elkerülte a kapunkat. Az 57. percben nagyszerű támadás végén Diarra tálalt az érkező Kröhn elé, akinek lövését bravúrral védte Csenterics. Az 59. percben egyenlített a Kozármisleny. Kirchner emelte át a labdát a kimozduló Pap fölött, ami a kapunkban kötött ki 1-1. Egyóra játék után Vera tett középre egy labdát, amire ismét Kröhn érkezett, aki a kapu fölé bombázott. A 64. percben Kröhn lépett ki a leshatáron, majd a tizenhatoshoz érve két védőt kicselezett, lövését pedig a vendégek kapusa védte. Egy perccel később már ismét sikerült megszereznünk a vezetést! Diarra futott el a jobboldalon, középre húzott, majd higgadtan gurított a hosszú alsóba 2-1. A 79. percben Kirchner éles szögből elvégzett szabadrúgása csapódott veszélyesen a hosszú felső sarok irányába, ám kaput nem talált. A hosszabbításban a vendégek emberhátrányba kerültek, de ez már nem változtatott semmin, megszereztük negyedik győzelmünket, amivel továbbra is hibátlanul állunk a tabella élén.

Antonio Munoz: - Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Ismerem az edzőkollégát régebbről, nem lepett meg a Kozármisleny játéka, de nekünk ma nem ment annyira. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a győzelemhez, az ellenfélnek pedig a mutatott játékhoz.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink