Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Újabb három pont!

A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában Csákváron lépett pályára csapatunk, ahol kétgólos előny után izgalmas hajrában sikerült begyűjtenünk az újabb három pontot.

Újabb három pont!

Aqvital FC Csákvár – ETO FC Győr 1–2 (0–1)

Csákvár, 800 néző. Vezeti: Derdák (Kulman, Nagy V.).

Csákvár: Pécsi – Murka (Nathaniel, 54.), Papucsek (Babós 54.), Karacs D., László N., Farkas A. (Major M. 79.), Mészáros D., Szakály D., Tamás N., Nagy Z. (Simon András, 65.), Fejős (Juhász L., 65.). Vezetőedző: Tóth Balázs.

ETO: Pap E. – Vera, Szépe, Keresztes K., Csontos D., Bumba (Kovács M., 88.), Anton (Riquelme 88.), Vingler (Tóth R., 64.), Lacza, Huszár M. (Kröhn 64.), Skvarka (Diarra, 73.). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Babós (62.), ill. Lacza (42.), Szépe (53.)

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, Farkas A. lövését Pap védte lábbal. A 11. percben Vingler ugratta ki Huszárt, lövése kevéssel ment el a kapu mellett. Két perccel később Huszár tálalt az érkező Bumba elé, akinek kapáslövése a felsőléc felett szállt el. A 19. percben gyönyörű játék végén Skvarka lövése egy védőről pattant szögletre. Ezután Lacza fejese ment el centikkel a kapu fölött. A 25. percben nagy tűzijáték alakult ki a hazaiak kapuja előtt, aminek végén Huszár bombázott a felső kapufára. Félóra játék után Huszár távoli bombáját tolta bravúrral a jobb kapufára a hazaiak hálóőre. A 43. percben megszereztük a vezetést! Bumba verte meg védőjét, centerezésére Lacza érkezett, akinek lövését már csak a gólvonal mögül húzta ki Pécsi 0-1. A második félidőből nemsok telt el, amikor megdupláztuk az előnyt. Anton erősen belőtt labdáját Szépe fejelte a hálóba a hosszún 0-2. A 62. percben egy jobboldali fejest Babós bólintott a kapunka, ezzel felzárkózott a Csákvár 1-2. A 72. percben Tóth R. lövése kevéssel tévesztett célt. Öt perccel később Pap mutatott be hatalmast bravúrt egy léc alá tartó lövést követően. A 78. percben Kröhn futott el a jobboldalon, beadását Diarra lőtte fölé. A 84. percben egy szögletet követően Major maradt üresen a hosszún, kapáslövése után Pap védett óriásit. Ezután már nem alakult ki nagyobb helyzet, így megszereztük a harmadik győzelmünket, amivel százszázalékosak vagyunk a bajnokságban. 

Antonio Munoz: - Ismét egy nagyon jó mérkőzés volt. Az első félidőben véleményem szerint 3-0-ra kellett volna vezetnünk. Utána a második félidőben azt kértem a srácoktól, hogy csinálják tovább ugyanezt, mert nagyon jól játszottunk. Megrúgtuk a második gólt, és utána egy rögzített szituációt követően szépíteni tudott a Csákvár. Utána visszaálltunk védekezni, és az volt a fontos, hogy megtartsuk az eredményt. Ismét nagy köszönet a szurkolóknak, megyünk tovább!

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink