Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A Veszprémi elvitte a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 3. fordulójában az előző idény bajnoka, a Veszprém látogatott az ETO Parkban, ahol a vendégek mindkét félidőben egyszer eredményesek voltak, amire válasz nem érkezett, így a címvédő elvitte a három pontot.

A Veszprémi elvitte a három pontot

ETO Akadémia – VLS Veszprém 0-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Papp (Nagy B., Dobos).

ETO Akadémia: Sebők – Selyem, Óvári, Csáki (Koncz 46’), Tamás K., Tuboly (Bakó 46’), Mitring (Varga O. 65’), Bánáti, Nagy D. (Herczeg 65’), Krivokapic (Rátonyi 46’), Moharos. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

VLS Veszprém: Kovács M. – Zachán, Kószás, Molnár B. (Schőnig 58’), Major, Tömösvári (Volter 46’), Somogi, Bartusz (Bach 78’), Baldauf, Horváth H. (Dömötör 58’), Krebsz. Vezetőedző: Pető Tamás.

Gsz.: Tömösvári (7’), Bartusz (68’).

Újabb nehéz feladat előtt álltak akadémistáink, ugyanis a címvédő VLS Veszprémet fogadták. Már a mérkőzés elején, a 7. percben büntetőhöz jutottak a vendégek, amit Tömösvári váltott gólra 0-1. Az első játékrészben már nem változott az eredmény, egygólos veszprémi előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A végeredmény a 68. percben alakult ki, amikor Bartusz vette be Sebők kapuját.

Fiataljainknak továbbra sem sikerült megszerezniük első pontjaikat a bajnokságba, a folytatásban, jövő szombaton a remek formában lévő Kelen otthonába látogatnak

Szekeres Adrián: - Több olyan játékelemet is láttunk, amit a héten gyakoroltunk, ezekből pedig lehetőségeket sikerült kialakítanunk. Ha az eredményességet nézzük, akkor viszont megint csak nem lehetünk elégedettek. Ellenfelünk többször is helyzetbe került ellenünk, ismét olyan szituációk után, amikor mi labdát veszítettünk. A játékosoknak sokkal jobban érezniük kell a tetteik felelősségét, akaratban mindenkitől sokkal többet várok!

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink