Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Bajnoki mérkőzéseken, utánpótlás tornákon léptek pályára csapataink.

Utánpótlás-híradó

U19 (05.31.)

ETO FC Györ-PMFC 1-1 (0-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Kocsis B. - Bíró B., Horváth B., Kelemen M. (Horváth M.), Kráz T. (Mikolay T., Koblinger B.), Balogh Á., Fekete M., Bakó S. (Tollár I.), Balajthy Á., Bánáti K., Varga O. (Selyem B.).

Gsz.: Tollár I.

Csató Sándor vezetőedző: - Egy jó iramú mérkőzésen mindkét csapat győzelemre játszott, amire meg is voltak a lehetőségek mind a két oldalon, de igazságos eredmény született.


U19 (06.03.)

PMFC-ETO FC Györ 5-1 (2-0)

Pécs

ETO FC Győr: Csáktornyai M.- Selyem B. (Bíró B.), Horváth B., Horváth M. (Kelemen M.), Koblinger B. (Kráz T.), Balogh Á., Fekete M. (Bakó S.), Herczeg M., Balajthy Á., Bánáti K., Tollár I. (Varga O.)

Gsz.: Varga O.

Csató Sándor vezetőedző: - 4 nap alatt másodszor találkoztunk a PMFC csapatával. Az első félidőben sok hibával, pontatlanul játszottunk. Próbáltuk irányítani a játékot, de az ellenfelünk kihasználta megingásunkat és két előre vágott labdából, 2 gólos előnyre tett szert. A második félidőre, a cseréknek is köszönhetően, jól jöttünk ki és rögtön az elején sikerült szépítenünk. A mérkőzés ezen periódusában benne volt a szépítés, de akár a fordítás is. Meg voltak a helyzeteink, de ezek sajnos kimaradtak. A Pécs kihasználta újabb figyelmetlenségünket és tovább növelte előnyét. Ez a gól sajnos mentálisan megtörte a csapatot. Ezután történt egy sportszerűtlenség az ellenféltől, ez nagyban befolyásolta az ilyen arányú vereségünket, ami a játék képe alapján, nem volt benne a mérkőzésben.


U16

Győr, ETO Park

ETO FC Győr - Várda Labdarúgó Akadémia 2-3 (2-1)

ETO FC Győr: Kocsis, Varga, Koncz, Csiszár (Csorba D.), Csorba N. (Khodak), Pénzes, Pálfalvi (Fatuanov), Szerémi, Zója-Katona (Turcsik), Garai, Ilyés (Csorba T.).

Gsz.: Szerémi, Garai.

Máté Győző vezetőedző: - A mérkőzés nagy részében fölényben, jól fociztunk, több óriási lehetőségünk akadt lezárni a találkozót, de sajnos nem sikerült értékesíteni a meccslabdát. Ahogy ez lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és egy elképesztően peches végjátékban alulmaradtunk. Az eredmény ellenére gratulálok minden játékosomnak az egész éves teljesítményéhez, stábomnak köszönöm szépen a munkáját. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a vezetőedzője lehettem.

 

U13

ETO FC Győr - ZTE FC 2-0

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Orbán - Bakonyi, Bognár, Schreiber, Pálla - Kocsis, Jakabovits, Hardon, Tóth-Ludvai. Cserék: Burján, Vasi, Heller, Gyécsek, Szalay, Omischl-Soós.

Gsz.: Hardon, Gyécsek.

Mondovics Dávid vezetőedző: - A szezon utolsó mérkőzése nem feltétlenül sikerült úgy a mi részünkről, ahogy szerettük volna. A játék nem mindig volt megfelelő, sok volt a pontatlanság és talán a koncentráció is hiányzott. Ettől függetlenül a focit gólra játszák, amiből mi jöttünk ki jobban a szimpatikusan és kombinatívan játszó ellenfelünkkel szemben. Hosszú és tartalmas szezonon vagyunk túl, rengeteg mérkőzéssel. Szeretnék gratulálni az egész csapatnak az idei teljesítményéhez, ismét bebizonyították, hogy sok lehetőség rejlik bennük. Az pedig, hogy tavalyihoz hasonlóan ismét Mi voltunk a legjobb csapat, csak hab a tortán! Köszönöm nekik a sok felejthetetlen élményt!


U12

ETO FC Győr - Zalaegerszeg 1-1 (1-0, 0-1, 0-0, 0-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Oláh - Péter, Vargán, Dan, Hajdina - Károlyi, Vincze, Varga P – Mihalovics. Csere: Varga M.

Gsz.: Varga P.

Lakatos Attila vezetőedző: - A szezon utolsó bajnoki mérkőzésén is bebizonyították a Fiúk, hogy nagyon tehetséges gyerekek alkotják a csapatunkat. Kissé elfogytunk erre a mérkőzésre frissességben és dinamikában is, nehezen találtunk területeket, kevés volt az igazán hatékony játék a támadóharmadban, így a nagyon racionális, célfocit játszó ellenfelünk lelkes játékával - nem érdemtelenül - boldogabban zárta le a mérkőzést. Nagyon köszönöm a Fiúknak az élményt, amit a szezon alatt kaptam tőlük, gratulálok nekik az egész bajnoki szezonban nyújtott kimagasló játékukért!

U11

Szombathely, Király Cup

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Finta Boldizsár, Fekete Ádám, Adi Botond, Balaskó Áron, Szakács Áron, Balaskó Máté, Virág Levente, Schmidt Gergő, Elek Zalán, Kósa Gábor, Juhász Levente.

Androsch André: - Szombat és vasárnap Szombathelyen, nemzetközi tornán vettünk részt. A meghívott csapatok közt szerepelt a Benfica, a Manchester United, Dinamo Zagreb és a Parma együttese is. A srácok rengeteg élményt es tapasztalatot gyűjthetnek. Szombati nap csoportküzdelmei után a vasárnapi játéknapot az alsóházba kezdtük, ahol meggyőző játékkal sikeresen szerepeltünk. Köszönjük a meghívást a Király SE-nek! 

U8

Veszprém, Minitorna

ETO FC: Dulka Benjamin, Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik, Dán Milán.

Nagy Tamás vezetőedző: - Vasárnap az idei szezon utolsó minitornáján vettünk részt Veszprémben. Játékunk tudatosan felépített, tetszetős volt, gyönyörű egyéni megmozdulásokkal fűszerezve, azonban a befejezéseket nagyobb hatékonysággal kell gólokra váltanunk, hogy a végén még szélesebb mosollyal tudjuk elhagyni a pályát!

Leány U19

ETO FC Győr - PMFC 6-2 (3-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Csontos (Csóti) – Virág (Smuk), Szabóvá, Rajkovics(Máthé), Szabó F (Varga), Kern (Konrád), Petrovics, Süveges (Kuntzl), Tóth, Győri, Hideghéty.

Gsz.: Hideghéty 3, Szabó F. 2, Petrovics.

Süle János vezetőedző: - Véleményem szerint a szezon utolsó mérkőzésén játszottunk a legjobban. Szép támadásokat vezettünk és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a lehetőségek kihasználásával van némi hiányérzetem. Négy - nulla után tapasztalható volt egy kis könnyelműsködés a védekezésben, amit az ellenfél két góllal is büntetett, de sikerült rendezni a sorokat és nekünk is sikerült újabb gólokat szerezni, így a végén magabiztos győzelmet könyvelhettünk el.


Leány U19

ETO FC Győr – DVTK 1-1 (1-1)

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Csontos-   Smuk, Szabóvá, Rajkovics, Tóth  Süveges (Konrád), Szabó F, Máthé (Virág), Rozs (Ézsely), Győri, Hideghéty.

Gsz.: Szabó F.

Süle János vezetőedző: - Ezen a találkozón a csapatoknak egymással és a nagy meleggel is meg kellett küzdeni. Sok volt a pontatlanság és a hiba mindkét oldalon. Rengeteg átmenet jellemezte a mérkőzést, nem alakult ki folyamatos játék. Igazából egy gól itt és egy gól ott , igazságos döntetlen és ennyi.

 

Leány U17

ETO FC Győr - FTC 0-4 (0-1)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Konrád, Ézsely, Hordós, Fligh (Szalai), Halmai, Kovalter, Varga (Csóti), Lapos (Patyi), Pusztai.

Tóközi Tímea vezetőedző: - A mai mérkőzésen próbáltunk szervezetten védekezni a mezőny legjobb focit játszó csapata ellen, ami nagyjából működött is,de sajnos a egyéni képességek közti különbség eldöntötte a mérkőzést a vendégek javára!


Leány U17

PMFC - ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Pécs

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Konrád, Ézsely, Hordós, Varga, Halmai, Lapos, Szalai, Csóti, Patyi,

Tóközi Tímea vezetőedző: - A mai nap folyamán a játékosaim minden dicséretet megérdemelnek, mindent megtettek, amit kértem tőlük és a végsőkig küzdöttek! Egy nagyon nehéz szezon után vagyunk, jól fog jönni mindenki számára egy kis pihenés!

 

Leány U15

ETO FC Győr - FTC 0-8 (0-5)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Bán - Bozsóki (Molnár), Fligh, Krasznai, Horváth A., Mohácsi, Szabó I., Bágyi, Zsiga (Villanueva), Szabó P., Domján.

Horváth Dóra vezetőedző: - A két csapat között sajnos nagy a különbség, ezt eddig is tudtuk, viszont tegnap még nagyobb kihívás előtt álltunk. Három játékosunk is hiányzott a védelemből. Amennyire tudtuk megnehezítettük a ferencvárosi lányok dolgát. A második félidő első 30 percével voltam a legelégedettebb. A játék ebben részében egész jól védekeztünk. Ha ez az elszántság kitartott volna az egész második félidőben kicsit szebb eredménnyel zárhattuk volna a mérkőzést.

 

Leány U15

PMFC - ETO FC Győr 6-0 (4-0)

Pécs

ETO FC Győr: Bán - Szerdahelyi, Fligh, Szűcs (Zsiga), Horváth A., Krasznai, Szabó I., Bágyi, Villanueva, Szabó P., Domján.

Horváth Dóra vezetőedző: - Az első 40 percben több hibát is vétettünk középpályán és a védelemben, amiket az ellenfél ügyesen kihasznált. A második félidőben jobban teljesítettünk, de sajnos még ez is kevés volt.

 

Leány U12

Nova

ETO FC: Tóth Johanna, Lenti Roxána, Kopp Regina, Haris Janka, Lakatos Panni, Hunyadi Csenge, Vadász Anna, Tóth Bíborka, Adi Abigél, Kelemen Zsófia, Fábry Lia.

Molnár Attila vezetőedző: - Június 3-án vettünk részt egy nagyon jól szervezett, és színvonalas tornán a Zalaegerszeg melletti Nován. A szervező Ada Nova csapta mellett az Illés akadémia, ZTE FC, Fehérvár FC, Újpest, és a PMFC gárdája vett részt a tornán. Hat mérkőzést játszottunk, és minden mérkőzésen győztesen jöttünk le a pályáról. Negyven gólt lőttünk, és négyet kaptunk, veretlenül nyertük meg a tornát. Lakatos Panni gyűjtötte be a gólkirályi címet, Adi Abigél is különdíjat kapott. Végig domináltuk a mérkőzést, nehéz helyzetekben is tudtunk jó döntéseket hozni. Játékban kimagasló volt a csapat, és fizikálisan is jól teljesített. Nagyon jól éreztük magunkat, sikeres napot tudhatunk magunk mögött.

U9

Győrújfalu, Bozsik torna

ETO FC: Rigó Hanna, Szlavonics Dorina, Sári Laura, Régi Maja, Horváth Rebeka, Döme Dóra, Pintér Alíz.

U7

Győrújfalu, Bozsik torna

ETO FC: Tóth Izabella, Horváth Cs. Liza, Vajda Kamilla, Tomanicska Dorina, Gede Boglárka, Csizi Alexandra.                           

Keglovich Ferenc vezetőedző: - Mindkét csapatunk újra jól és eredményesen szerepelt a szezon utolsó tornáján. A lányok élveztek a játékot, bátran játszottak.

U8: vasárnap az idei szezon utolsó Minitornáján vettünk részt Veszprémben. Játékunk tudatosan felépített, tetszetős volt, gyönyörű egyéni megmozdulásokkal fűszerezve, azonban a befejezéseket nagyobb hatékonysággal kell gólokra váltanunk, hogy a végén még szélesebb mosollyal tudjuk elhagyni a pályát! Névsor: Dulka Benjamin, Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik, Dán Milán.

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink