Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. Csapatunknak nyernie kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

A két győztes mérkőzésig tartó döntő első összecsapásán az ETO meglepte a bajnoki címvédő Ferencvárost, nem sok hiányzott, hogy meglepetést érjen el a Groupama Arénában. A győzelem azonban elmaradt, így a győri visszavágón kell kiharcolni, hogy a párharc ne érjen véget és egy mindent eldöntő találkozóra kerüljön sor a két zöld-fehér gárda között.

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Nagy csodákat nem lehet tenni két nap alatt. Elsősorban a regeneráción volt a hangsúly a hétfői találkozó után, illetve egy edzést tartunk ma a meccs időpontjában. Fontos lesz, hogy a megszerzett labdákat nyugodt játékkal helyezzük biztonságba, ezáltal ne váljon hektikussá a mérkőzés. A védekezést jól megoldják a lányok, a kontráink működtek az első találkozón is, viszont el kell érnünk, hogy egy kicsit többet legyen nálunk a labda, így tudunk igazán veszélyesek lenni. Egyértelműen az a célunk, hogy még egyszer Budapestre kelljen utaznunk a harmadik meccsért.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a találkozóra a belépés díjtalan, de regisztrációs jegy (0 Ft-os) megváltása szükséges, melyeket az ETO Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni.

Szeretettel várunk mindenkit! Szurkoljunk együtt az ETO-s hölgyeknek!

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink