Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Akár másképp is alakulhatott volna

                                                                                                                             Fotó: fradi.hu

Szoros meccset vívott egymással a két zöld-fehér alakulat, noha a papírforma egyértelműen a hazai pálya előnyét élvező Ferencváros mellett szólt. A bajnokság alapszakaszát százszázalékos teljesítménnyel megnyerő fővárosi gárda az első félidő hosszabbításában, egy vitatható szituáció után szerezte meg a győztes gólt.  

Horváth Cs. Attila az ETO FC női szakágvezetője: - Egyértelműen a női labdarúgás ünnepe volt a döntő első találkozója. A foci egyik hazai szentélyében, szép számú közönség előtt játszott mérkőzés kitűnő propagandája volt a női labdarúgásnak. A mérkőzés hektikus volt, hol az ETO volt fölényben, hol a Ferencváros, de az összkép alapján talán kijelenthetjük, hogy minimum egy döntetlenre rászolgált volna csapatunk. Ezzel kapcsolatban nem hagyhatom említés nélkül, hogy levélben fordultunk a játékvezető bizottsághoz, hogy ne a kijelölt bíró vezesse a találkozót, mert egy hónapon belül a harmadik rangadó jellegű mérkőzésünket vezette, amire azért ritkán van példa. Sajnos a mérkőzésen jó néhány vitatható itélet született, ami bennünket kedvezőtlenül érintett. A lehetőségeink megvoltak, elég, ha Herczeg Andrea fejesére gondolok, ami a kapufán csattant. A lányok előtt le a kalappal, fantasztikusan álltak a mérkőzéshez, kis szerencsével ez másképp is alakulhatott volna. Ezzel együtt gratulálunk a Ferencvárosnak az első mérkőzésen aratott győzelméhez és csütörtökön azon leszünk, hogy újra erőn felül teljesítve sikerüljön bravúrt elérnünk, meghosszabbítva a finálét.

A döntő második mérkőzése csütörtökön 17:45-kor kezdődik az ETO Stadionban. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a találkozóra a belépés díjtalan, de regisztrációs jegy (0 Ft-os) megváltása szükséges, melyeket az ETO Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni.

Szeretettel várunk mindenkit! Szurkoljunk együtt az ETO-s hölgyeknek!

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink