Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Fiatal labdarúgóink eredményei egy helyen.

Utánpótlás-híradó

                                                                                                                                Fotó: Az ETO FC U14-es csapata

U19

ETO FC GYŐR-FTC 3-3 (2-1)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Sebők M.,- Bíró B., Horváth B., Kulcsár M., Kráz T., Balogh Á., Sós L. (Fekete M.), Bánáti K. (Horváth M.), Balajthy Á. (Koblinger B.), Moharos L. (Török D.), Varga O. (Kelemen M.).

Gsz.: Balajthy Á. 2, Sós L.

Csató Sándor vezetőedző: - Egy fizikálisan erös Ferencváros ellen végig vezettünk, uraltuk a játékot, de nem sikerült nyernünk, az utolsó percekben befújt büntetö miatt. Gratulálunk a csapatnak a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz.


U16

Felcsút, Puskás Akadémia

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 0-2 (0-0)

ETO FC Győr: Kocsis, Varga (Gaál), Csorba D., Koncz, Csorba N., Csiszár (Fatuanov), Pálfalvi, Szerémi, Zója-Katona, Garai (Khodak), Turcsik (Ilyés).

Gsz.: Szerémi, Koncz

Máté Győző vezetőedző: - Nagyszerű második félidei játékunknak köszönhetően sikerült nagy skalpot szereznünk.

U14

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 0-1 (0-0)

Felcsút, Puskás Akadémia

ETO: Lengyel - Kiss, Vasi, Csernyi, Béres - Adi (Bognár), Mitring, Hernádi (Vitális), Horváth (Pálla), Steszli (Gerecs), Balogh (Heller).

Gsz.: Adi Mátyás

Szekeres Adrián vezetőedző: - Mindvégig nagyon motiváltan, szervezetten és kreatívan játszottak a gyerekek, megérdemelten szereztünk vezetést és ha pontosabb a végjátékunk akkor hamarabb lezárhattunk volna a mérkőzést.

 

U12 2023.05.23.

Szombathely, Király sportlétesítmény

Király SE - ETO FC Győr 1-7 (0-5, 1-0, 0-1, 0-1)

ETO FC Győr: Oláh - Szakács, Vargán, Dan, Hajdina, Károlyi, Vincze, Mihalovics, Virág. Cserék: Stefanics, Varga P, Varga M.

Gsz.: Mihalovics 2, Szakács 2, Virág, Vincze, Varga P

Lakatos Attila vezetőedző: - Nagyszerű, dinamikus, ellentmondást nem tűrő, rámenős kezdés, helyzetek, gólok... De a második negyedben a rámenősséget elvesztettük, és menet közben eszméltünk, hogy még nincs vége a mérkőzésnek... 15 nap alatt az ötödik mérkőzésünket játszottuk, így kissé talán be is fáradtak a Fiúk. Azt kértem tőlük a félidőben, hogy felejtsék el az eredményt, a gyermeki örömöt találják meg újra a játékban, végül is megfogadták a tanácsomat, így magabiztosan zártuk le ezt a mérkőzést.

U7

Dunaszerdahely, DAC Mini Torna

Szántó Sándor vezetőedző: - Szombaton Dunaszerdahelyen egy Mini Tornán vettünk részt, ahol 5 külföldi csapattal mérkőzhettünk meg. A meccsek alatt a gyerekeknek kiváló volt a hozzáállása, élvezték a focit. Sok esetben visszaköszöntek az edzésen tanultak és rengeteg szép egyéni megmozdulást, gólt láthattunk. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U19 (05.24.)

Ferencváros-ETO FC GYŐR 7-1 (4-1)

Budapest

ETO FC: Csontos - Smuk,(Virág)Szabóvá, Rajkovics(Konrád), Szabó F(Máthé),Petrovics, Rozs (Süveges), Kuntzl(Pusztai),Győri, Tóth, Hideghéty (Varga).                                                     

Gsz.:Hideghéty

Süle János vezetőedző: - Nagy csalódás volt számomra a mérkőzés, mert az utóbbi hetekben ha még eredményességgel nem is párosult, de csapatként legalább már jól működtünk. Most viszont védekezésben olyan hibákat követtünk el, amik az utóbbi időkben nem voltak jellemzőek. Ráadásul néhány játékos taktikailag fegyelmezetlenül, indiszponáltan játszott, mentálisan pedig kritikán alulit nyújtottak. Pozitív hogy azért voltak szépen felépített támadásaink, a gólunk is egy ilyen akció során született, még rövid időre a meccsbe is visszajöttünk a Fradi két gólos vezetése után, de 6-7 ember győzni akarása kevés egy ilyen csapattal szemben.

Leány U19 (05.27.)

Puskás Akadémia- ETO FC GYŐR 1-1 (0-1)

ETO FC: Csontos- Smuk, Szabóvá, Rajkovics- Szabó F, Kuntzl (Máthé), Petrovics, Tóth (Süveges), Rozs, Hideghéty, Győri.

Gsz.: Szabóvá.

Süle János vezetőedző: - Ég és föld volt a különbség a hétközi és a mostani mérkőzés közt. Mint taktikai fegyelemben, játékban és akaratban is sokkal többet kaptam a csapattól, mint pár nappal ezelőtt. Céltudatosan, megfelelő alázattal játszottak és megérdemelten hoztunk el egy pontot a Puskástól. Az utolsó negyedórában néhány poszt frissítést igényelt volna, de sajnos nem volt rá lehetőség, pedig az igazi bravúrtól csak nyolc perc választott el minket.


Leány U17

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 0-3 (0-1)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Konrád, Ézsely, Hordós, Fligh (Szalai), Halmai, Kovalter, Varga, Lapos, Pusztai.

Tóközi Tímea vezetőedző: - Csapatom fegyelmezetten hajtotta végre az utasításokat, ami a védekezést illeti. A támadásokra ezáltal kevés energiát tudtunk fordítani. Második játékrészben elfáradtunk, de becsülettel küzdöttünk! Gratulálunk az ellenfélnek!

 

Leány U15

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 3-5 (1-2)

ETO FC Győr: Bán - Kristofori, Fligh, Szűcs (Villanueva), Szerdahelyi, Horváth A., Mohácsi, Krasznai, Bágyi, Szabó P., Domján (Molnár).

Gsz.: Szabó (2), Szűcs.

Horváth Dóra vezetőedző- A lányok kihozták magukból a maximumot. Egy rendezett védelemből próbáltuk kontrákkal meglepni ellenfelünket. Az első félidőben ennek köszönhetően vezetéshez is jutott csapatunk. Nagy a bizonyítási vágy a lányokban. Jó úton indultak el, ami remélem most már minimum a bajnokság végéig kitart.


Leány U14

Fehérvár - ETO FC Győr 2-2 (1-0,2-0)

Székesfehérvár

ETO FC Győr: Tóth - Horváth (Bozsóki), Fligh, Szűcs, Szerdahelyi (Pántya), Szabó I., Lakatos (Zsiga), Kopp (Haris), Horváth Z.  

Gsz.: Pántya, Lakatos

Horváth Dóra vezetőedző: - Igazi rangadóhoz méltó küzdelemnek lehettünk ma részesei. 2:0-ról sikerült egyenlítenünk a Fehérvár otthonában. A második és főleg a harmadik játékrészben remek teljesítményt nyújtottak a lányok. Nagyon büszke vagyok csapatomra. Ezzel a mérkőzéssel zártuk az U14-es bajnokság idei szezonját. Úgy gondolom mindenki kihozta magából a maximumot. Boldogan ünnepelhetjük a bajnoki címet.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink