Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

A Simple Női Liga bajnoki fináléjában lép pályára az ETO hétfőn 18 órakor a Ferencváros otthonában.A hétfői és a csütörtöki mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

Története során először lehet aranyérmes az első osztályú bajnokságban az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Az együttes pünkösdhétfőn, 18 órakor a budapesti Groupama Arénában a Ferencváros ellen lép pályára a bajnoki döntő első mérkőzésén. Dörnyei Balázs a csapat vezetőedzője elmondta, nem az ETO számít a két nyert mérkőzésig tartó párharc esélyesének, ugyanakkor mindent megtesznek, hogy boruljon a papírforma.

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Nagyon büszke vagyok arra, hogy idáig eljutottunk. Két év alatt másodszor kerültünk be a fináléba, ami szerintem szép teljesítmény a csapattól. Talán túl is teljesítettük az előzetes várakozásokat. Természetesen, ha már idáig eljutottunk, akkor szeretnénk sikeresek lenni ezen a két vagy három mérkőzésen. A bajnoki szezont figyelembe véve nem mi vagyunk az esélyesei a döntőnek, de nem feltett kézzel fogunk kimenni a pályára a Ferencváros ellen.

A finálé második felvonását csütörtökön 17:45-kor az ETO stadionban rendezik.

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink