Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Pünkösdi bajnoki döntő a Groupama Arénában

Újabb remek szezont tudhat maga mögött az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, hiszen az elmúlt évhez hasonlóan kupagyőztes lett, majd vasárnap az ETO-bajnokok jubileumi ünnepén, a Szeged legyőzésével a bajnoki döntőbe jutást is kiharcolta. Következhet tehát a finálé!

Pünkösdi bajnoki döntő a Groupama Arénában

A két győztes mérkőzésig tartó FTC-ETO aranycsata első találkozójára május 29-én, pünkösd hétfőn, 18 órakor kerül sor, a budapesti Groupama Arénában. A második találkozó június 1-én, csütörtökön, 17.45 órakor kezdődik a győri stadionban, míg az esetleges harmadik mérkőzés, június 4-én, újra fővárosban lenne.

- Szó se róla, elég sűrű így a menetrend, esetlegesen hat nap alatt három mérkőzést kell játszani, enyhén szólva nem szerencsés, szakmai és marketing szempontból sem indokolható, főleg annak tudatában, hogy a férfiaknál az NB II-es osztályozó két találkozóját, egy hét különbséggel rendezik meg – mondta Horváth Cs. Attila, az ETO FC női szakágvezetője. – A döntővel kapcsolatban a tavalyi önmagamat tudom idézni: a kupagyőzelem volt számunkra a torta, a bajnoki fináléba jutással már hab is van rajta, hogy aztán arany vagy ezüst morzsa kerül majd rá, az hamarosan kiderül. Részemről már semmiféle nyomás nincs a csapat irányába, hiszen, amit eddig elértünk, az már önmagában is csodálatos! A Ferencváros sporttörténeti tettel, hibátlan teljesítménnyel menetelt be a döntőbe, így a bajnoki cím egyértelmű esélyese, a lányaink viszont nagyon fogadkoznak, hogy felborítják a papírformát. Most is nagyon fiatal a csapatunk, ám a tavalyi finálé óta azért jóval tapasztaltabbak lettek játékosaink, ráadásul egy éven belül, immáron a negyedik döntőnket vívjuk, amely országosan is egyedülálló. Számítunk az egyre népesebb szurkolótáborunk támogatására, és elsősorban abban bízunk, hogy a női labdarúgás kiváló propagandája lesz majd a döntő.   

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink