Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Emlékezetes szezonzáró

Hanzli Péter az ETO tehetséges fiatal támadója a tizedik találkozóját játszotta az első csapatban, gólja azonban eddig nem volt. Vasárnap a 76. percben csereként állt be, öt perccel később már gólt ünnepelhetett, mely, mint később kiderült az egy pont megszerzését jelentette csapatunknak. A huszonegy éves játékos 2021. februárjában egy Nyíregyháza elleni mérkőzésen mutatkozott be az NB II-es csapatban, az első góljára vasárnapig kellett várni.

Hanzli Péter: - Természetesen minden meccsre úgy készülök, hogy megkapom a lehetőséget. Szerencsére vezetőedzőnk, Antonio mester ezúttal úgy látta, hogy a csapat segítségére lehetek. Amikor csereként pályára léptem még hátrányban voltunk, így azzal a szándékkal álltam be, hogy mindent beleadok, hogy minimum a döntetlent kiharcoljuk. A gólomat megelőzően sikerült labdát szereznem a középpályán, elindultam a kapu felé, ekkor a csapattársak már kiabáltak, hogy lőjek. Így is tettem, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem az első találatomat, remélem a következő szezonban gyarapítani tudom a góljaim számát.

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink