Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Ez történt az elmúlt héten az utánpótlásban

Utánpótlás-híradó

                                                                                                                             Fotó: Az ETO FC U10-es csapata

U19 (05.17.)

ETO FC Győr-Vasas 5-1 (2-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Csáktornyai M. - Bíró B. (Horváth M.), Horváth B., Kulcsár M., Mikolay T. (Koblinger B.), Balogh Á., Sós L. (Fekete M.), Bánáti K. (Bakó S.), Mitring Zs., Moharos L. (Tollár I.), Balajthy Á.

Gsz.: Mitring Zs. 2, Moharos L., Bánáti K., Tollár I.

Csató Sándor vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, magabiztosak voltunk. Jól építettük a játékot és ebből helyzeteket alakítottunk ki és sikerült két gólt szereznünk. A második félidőben, az ellenfelünk mindent egy lapra feltéve letámadott és beszorított minket, amiből kisebb zavart okozott a játékunkban. A cserékkel sikerült rendezni sorainkat és újra átvettük a játék irányítását és szép gólokat szerezve, magabiztos győzelmet arattunk.

 

U19 (05.20.)

Budapest, MFA utánpótlás központ

Budapest Honvéd MFA- ETO FC Győr 3-1 (1-1)

ETO FC Győr: Sebők M.- Bognár B. (Bíró B.), Horváth B., Kelemen M. (Török D.), Mikolay T. (Koblinger B.), Balogh Á., Sós L., Bakó S. (Fekete M.), Balajthy Á., Bánáti K., Tollár I. (Vukk Zs.) .

Gsz.: Bakó S. 40’

Csató Sándor vezetőedző: - A mai mérkőzésen gyengén játszottunk. Védekezésben nem voltunk elég agresszívak, támadásban pedig kihagytuk a helyzeteinket. Ezért, a nagyon motiváltan játszó hazai csapat ellen, nem lehetett más az eredmény, csak a vereség.

U16

ETO FC Győr - Paksi FC 2-2 (1-0)

Győr, ETO Park

ETO FC Győr: Kocsis, Csorba D. (Varga), Koncz, Csiszár (Khodak), Csorba N., Garai, Pénzes (Ilyés), Pálfalvi, Zója-Katona, Szerémi, Turcsik (Csorba T.).

Gsz.: Pálfalvi, Csorba T.

Máté Győző vezetőedző: - Lassú, körülményes játékunk ellenére a mérkőzés képét, helyzetek számát tekintve közel álltunk a győzelemhez, viszont ami fájó és elgondolkodtató, hogy ellenfelünk lelkesedésben, alázatban fölénk nőtt, így igazságos döntetlen született.

 

U15

ETO FC Győr - UTE 1- 2 (0-1)

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Hajczinger – Hideg, Havasi, Szarka, Tóth B., Csiszár, Algács, Somogyi, Méhes (Mitring M.), Pázmány (Szabó L.), Pécskai (Horváth V.).

Gsz.: Somogyi

Tuifel Péter vezetőedző: - A játékunkban ezúttal is sok pozitívum volt, a helyzetkihasználásunkra nem mondható el ugyanez, így alulmaradtunk az Újpesttel szemben.

 

U14

ETO FC Győr - DVSC 2-3 (0-1)

Győr, ETO Stadion

ETO: Lengyel - Kiss, Vasi, Csernyi, Béres, Adi, Kuzma, Mádi (Hardon), Gerecs (Hernádi), Steszli (Heller), Balogh.

Gsz.: Balogh Benedek 60’, Heller Benjamin 80’.

Szekeres Adrián vezetőedző: - A mérkőzés első részében a megilletődöttség látszott a gyerekeken, majd miután elhittük, hogy van esélyünk, feljavult a játékunk a bajnokcsapat ellen. Sokkal hamarabb is gólt szerezhettünk volna a lehetőségeink alapján, de ezek a helyzetek rendre kimaradtak.

 

U13

ETO FC Győr - Mosonmagyaróvár Tehetségközpont 4-0

Győr, ETO park

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Schreiber, Pálla, Vitális, Jakabovits, Bakonyi, Omischl-Soós. Cserék: Burján, Vass, Schmuck, Szalay.

Mondovics Dávid vezetőedző: - A nagy meleg ellenére is rengeteg energiát mozgósítottak a játékosok, aminek a 3.negyedtől lett meg az eredménye. Fölényünk innentől kezdve gólokban is megmutatkozott a szervezetten játszó vendégcsapat ellen.

 

U12 (05.17.)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr - Gyirmót SE 4-0 (0-0, 0-0, 2-0, 2-0)

ETO FC Győr: Burján - Szakács, Dan, Vargán, Varga M, Károlyi, Vincze, Hujber, Virág. Cserék: Oláh, Stefanics, Péter, Mihalovics, Hajdina.

Gsz: Károlyi, Mihalovics, Varga M, Vincze

Lakatos Attila vezetőedző: - Higgadt fejjel, türelmes, néha akár passzívnak tűnő labdabirtoklással, de összességében magabiztosan, kultúrált játékkal múltuk felül az utóbbi időben sokat fejlődő gyirmóti csapatot.

 

U12 (05.20.)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr - Mosonmagyaróvár Tehetségközpont 9-0 (2-0, 4-0, 1-0, 2-0)

ETO FC Győr: Oláh - Péter, Vargán, Varga M, Hajdina, Károlyi, Vincze, Hujber, Mihalovics. Cserék: Kaszás (k), Stefanics.

Gsz: Károlyi 3, Huber 2, Vincze, Mihalovics, Stefanics, Vargán.

Lakatos Attila vezetőedző: - A nagy melegben is beletették a Fiúk a melót a letámadásokba, a visszatámadásokba, labdabirtoklásban pedig csodálatos egyéni villanásokkal végig irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, így esélyt sem adtunk az ellenfelünket. Tartalmas, fárasztó hetet zártunk, gratulálok a Srácoknak!

U11

Szlovákia, Stropko

Safranko Cup

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Adi Botond, Finta Boldizsár, Fekete Ádám, Balaskó Áron, Szakács Áron, Gulyás Ábel, Virág Levente, Schmidt Gergő, Kósa Gábor, Balaskó Máté, Elek Zalán.

Androsch André vezetőedző: - Hétvégén egy három napos nemzetközi tornán vettünk részt Szlovákiában, Sztropkóban. A torna színvonalát 12 csapat gazdagította, köztük jelen volt számos szlovák, román, ukrán és lengyel első és másodosztályú együttes. 10 mérkőzést játszottunk, ahol nagyon értékes tapasztalatokat és nagyszerű élményeket szereztünk. A srácok nagyon élvezték a mérkőzéseket és a különböző programokat, bátran fociztak, minden erejüket mozgósították a mérkőzések utolsó pillanatáig, a nagy meleg ellenére is. Ami számomra nagyon pozitív volt, hogy a pályán és azon kívül is egy összetartó csapatot láthattunk. Reméljük még sok ilyen élményben lesz részünk. Gratulálok a fiúknak, a szülőknek pedig köszönjük a szurkolást!

U10

Budapest Youth Cup

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Adi Abigél, Kovács Konrád, Szarka Olivér, Schmidt Bendegúz, Fördős Olivér, Csemez Dávid, Sárkány Kristóf, Mandel Marcell, Klema Dominik, Erős Donát, Fügh Tamás.

Kovács Béla vezetőedző: - A hétvégén egy kétnapos 32 csapatos nemzetközi tornán vettünk részt, ahol 10 ország csapatai szerepeltek. Rekkenő hőségben az első napon a csoportmeccseket játszottuk le, szép, ötletes játékkal, ügyes támadásokkal és sok rúgott góllal haladtunk a gold csoport felé, de az utolsó mérkőzés utolsó percében kapott góllal harmadikok lettünk, így a silver csoportba kerültünk. A második napon, már hullámzó volt a játékunk, ahol inkább a küzdelem dominált. Szép megoldások és remek győzelmek mellett (köztük a nagyhírű Benfica ellen) vereségek is becsúsztak. Összességében nagyon színvonalas tornán vehettünk részt, sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodva.  

 

U9

Budapest Youth Cup

ETO FC: Csongor Zente, Melkovics Máté, Nagy Zétény, Németh Hornung Lukács, Nyerges Flórián, Horváth Ádám, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Kovács Kristóf, Oross Ármin, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté.

Sinkó Tamás vezetőedző: - A hétvégén egy nagyon rangos kétnapos foci maraton tornán vettünk részt Budapesten. A tornán kilenc ország harminckettő csapata indult,egytől-egyig Európa meghatározó utánpótlás csapati mint például a portugál Benfica, a német 1860 München, a francia Paris, az osztrák TSV Hartberg, Romániából UTA Arad és még számos horváth,szlovák és cseh nagy csapatok utánpótlás csapati. Az első napon a csoportmérkőzésekre került sor ahol csapatunk hat mérkőzést játszott.Vasárnap az ezüst ágon folytatódott számunkra a torna ahol hét mérkőzést játszottunk.A gyerekek hatalmas elánnal játszottak az összes mérkőzésen és fantasztikus gólokat szerezve,magabiztos játékkal sikerült az ezüst ág első helyezését megszerezni.Nagyon örülök,hogy a mérkőzéseken a tanult alapelveink és futballfilozófiánknak megfelelően játszottunk.Rengeteg élménnyel és tapasztalattal sikerült gazdagodnunk.Köszönjük a Szülőknek,hogy szurkolásukkal ilyen fantasztikus hangulatot teremtettek.Mindenki igazán kitett magáért,le a kalappal!Szép volt fiúk,nagyon büszke vagyok rátok!

 

U8

Dunaszeg

ETO FC: Szűcs Bálint, Dulka Benjámin, Makk-Szabó Milán, Stehenics Patrik, Závori Soma, Bolla Dávid, Boros Máté, Bernáth Olivér, Vasárus Máté.

Nagy Tamás vezetőedző: - Pénteken Dunaszegen jártunk, ahol egy hármas Minitornán vettünk részt. Nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk a helyi Dunaszeg és a felvidéki Komárom csapatai ellen. A gyerekek élvezték a játékot, ügyesen alkalmazták az edzéseken tanultakat, gratulálok nekik! Köszönjük a dunaszegi csapatnak a meghívást és a szíves vendéglátást!

 

Leány U17

FTC - ETO FC Győr 7-0 (4-0)

Budapest

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Konrád, Ézsely, Hordós, Varga(Csóti), Szalai(Cseh) Petrovics (Fligh),Halmai, Lapos, Pusztai.

Tóközi Tímea vezetőedző: - Igyekeztek a játékosok helytállni ,egy kiváló erőkből álló csapat ellen.  Gratulálunk az ellenfélnek!

 

Leány U17

Szt. Mihály Szeged- ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Szeged

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Konrád, Ézsely, Hordós, Fligh, Halmai , Kovalter, Lapos ,Pusztai, Szalai ( Csóti).

Gsz.: Ézsely.

Tóközi Tímea vezetőedző: - Csapatom végig fegyelmezetten, nagy odaadással hajtotta végre a feladatokat! Maximálisan megdolgoztak azért az egy apró pontocskàért! Gratulálok nekik!

Leány U15

FTC - ETO FC Győr 8-0 (1-0)

Budapest

ETO FC Győr: Bán - Szerdahelyi, Fligh (Bágyi), Szűcs, Horváth A., Mohácsi, Szabó I. Krasznai (Zsiga), Bozsóki, Szabó P., Domján (Villanueva)..

Horváth Dóra vezetőedző: - Az első félidőben nagyon jól védekeztek a lányok. Azt gondolom teljes mértékben megnehezítettük a Fradi dolgát. Egy távoli lövésből kaptuk a gólt. A második félidő elején meglepett minket az ellenfél és egy 5 perces rövidzárlat alatt háromszor is betaláltak a kapunkba. Nagyon sajnálom ezt a részét a meccsnek. Az eredménytől függetlenül büszke voltam a lányokra. A pályán látottak alapján egyértelműen érezhető a fejlődés és az akarat, viszont be kell ismernünk, hogy a két csapat között ekkora volt a különbség. Gratulálunk az ellenfélnek.


Leány U15

St. Mihály - ETO FC Győr 5-0 (1-0)

Szeged

ETO FC Győr: Bán - Kristofori, Fligh (Bágyi), Szűcs (Zsiga), Horváth A. (Molnár), Mohácsi, Krasznai, Bozsóki, Szerdahelyi, Szabó P., Domján.

Horváth Dóra vezetőedző: - A hétvégén két bajnoki meccset is játszottunk, ezért voltak játékosok, akiket pihentetnünk kellett a szombati mérkőzésen. Egyáltalán nem voltam elégedett a játékkal. Fáradtnak tűntünk, lassúak voltunk. Az ellenfél jobban akarta a győzelmet. Gratulálunk nekik hozzá!


Leány U14 

ETO FC Győr - ZTE 3-0 (1-0,2-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Tóth - Horváth (Lenti), Fligh, Szűcs (Bozsóki), Szerdahelyi (Pántya), Szabó I., Lakatos, Haris (Kopp), Horváth Z.

Gsz.: Lakatos 2, Horváth Z.

Horváth Dóra vezetőedző: - Fontos mérkőzés volt a vasárnapi. Mindannyian tudtuk, hogy ha ezt a meccset sikerrel zárjuk, miénk a bajnoki cím már egy meccsel a forduló vége előtt. Óriási motivációval érkeztek a lányok. Egy percig sem volt kérdés, ki a jobb csapat a pályán. Végig uraltuk a játékot. Nagyon büszke vagyok a csajokra. Rengeteget fejlődtek az elmúlt évben. Egyértelműen megérdemlik az aranyérmet. Köszönjük a szülőknek a szurkolást és a támogatást. Nélkülük ez nem sikerült volna.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink