Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szoros csatában maradtak alul akadémistáink

Az NB III. Nyugati csoportjának 38. fordulójában a Mór vendégeként lépett pályára csapatunk. Akadémistáink kiélezett mérkőzésen szenvedtek 1-0 arányú vereséget.

Szoros csatában maradtak alul akadémistáink

Móri SE – ETO Akadémia 1-0 (0-0)

Mór, Mór Sporttelep. V.: Holczbauer (Volentics, Kulcsár)

Móri SE: Kovács – Tölgyesi (Erni 88’), Végvári (Gosztonyi 46’), Szombati (Paulik 76’), Kovács, Tar, Varga (Szöllősi 88’), Sötét, Bozai, Jancsó, Hajdu (Zsédely 76’). Vezetőedző: Bozai Attila.

ETO Akadémia: Kiss – Selyem, Csáki, Kulcsár, Óvári, Moharos, Németh (Horváth 67’), Szabó, Herczeg (Balogh 67’), Sipőcz (Bánáti 46’), Ignácz (Kráz 75’). Vezetőedző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Bozai 58’.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Ha a tavalyi Mór ellen győztesen megvívott találkozót nézzük, akkor hét játékos különbséget találunk az összeállításban. Sajnos ezt a csapat nem bírta el, de az összképhez az is hozzátartozik, hogy ezeknek a fiatal játékosoknak nagyon sok fronton kellett helytállniuk. Az U17-es, U19-es és NB III-as csapatban is játszottak, az utolsó mérkőzéseken már kijött a fáradtság. Emiatt most csak ilyen eredmény születhetett.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink