Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szoros csatában maradtak alul akadémistáink

Az NB III. Nyugati csoportjának 38. fordulójában a Mór vendégeként lépett pályára csapatunk. Akadémistáink kiélezett mérkőzésen szenvedtek 1-0 arányú vereséget.

Szoros csatában maradtak alul akadémistáink

Móri SE – ETO Akadémia 1-0 (0-0)

Mór, Mór Sporttelep. V.: Holczbauer (Volentics, Kulcsár)

Móri SE: Kovács – Tölgyesi (Erni 88’), Végvári (Gosztonyi 46’), Szombati (Paulik 76’), Kovács, Tar, Varga (Szöllősi 88’), Sötét, Bozai, Jancsó, Hajdu (Zsédely 76’). Vezetőedző: Bozai Attila.

ETO Akadémia: Kiss – Selyem, Csáki, Kulcsár, Óvári, Moharos, Németh (Horváth 67’), Szabó, Herczeg (Balogh 67’), Sipőcz (Bánáti 46’), Ignácz (Kráz 75’). Vezetőedző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Bozai 58’.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Ha a tavalyi Mór ellen győztesen megvívott találkozót nézzük, akkor hét játékos különbséget találunk az összeállításban. Sajnos ezt a csapat nem bírta el, de az összképhez az is hozzátartozik, hogy ezeknek a fiatal játékosoknak nagyon sok fronton kellett helytállniuk. Az U17-es, U19-es és NB III-as csapatban is játszottak, az utolsó mérkőzéseken már kijött a fáradtság. Emiatt most csak ilyen eredmény születhetett.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink