Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Irány a döntő!

A Simple Női Liga 22. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata a Szeged gárdáját fogadta. Az már korábban eldőlt, hogy a találkozó eredményétől függetlenül bajnoki döntőt játszik csapatunk, a magabiztos győzelem így sem volt kérdés.

Irány a döntő!

ETO FC Győr – Kész-St. Mihály-Szeged 5-1 (3-1)

Győr, ETO Stadion. V.: Bognár (Révész, Tóth)

ETO FC Győr: Borók – Sali, Nagy F., Savanya, Kovács L., Vida (Siklér 63’), Herczeg (Kern 63’), Süle (Petrovics 75’), Öreg (Németh L. 65’), Kocsán (Hollingsworth 63’), Cameron. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Szeged: Csontos – Koszo (Balázs 88’), Marcea (Micic 70’), Farkas, Papp, Sajti, Knezevic (Tornyi 73’), Malesevic, Balázs (Suták 70’), Trbojevic, Németh (Palotás 70’). Vezetőedző: Major László

Gsz.: Savanya, Kocsán 2, Cameron, Siklér ill. Németh.

Újabb fantasztikus sikert ért el női csapatunk. Mivel a bajnokság második helyén végzett, így ismét bajnoki döntőt játszhat. A zöld-fehér hölgyek vasárnap az utolsó fordulóban már a finálé résztvevőjeként léphettek pályára, hiszen a rivális MTK egy nappal korábban vereséget szenvedett a Ferencvárostól. Ettől függetlenül csapatunk célja nem lehetett más, mint egy közönségszórakoztató mérkőzésen, gólokat szerezve szolgálja ki a közönséget. Ez meg is történt, az ETO már az első félidőben 3-1-re vezetett, Savanya és két Kocsán találatnak köszönhetően. Szép játékkal és az újabb gólokkal a második játékrészben sem maradtak adósok játékosaink, előbb Cameron majd Siklér tett azért, hogy a szép számban kilátogató nézők újabb találatoknak örülhessenek. A vége 5-1, az ETO kétséget nem hagyott afelől, hogy megérdemelten jutott a bajnoki döntőbe.

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Büszke vagyok a csapatra, hiszen az elmúlt másfél év alatt a negyedik döntőnket játszhatjuk. Ez visszaigazolja azt a munkát, amit itt elvégzünk. A mai mérkőzésnek már nem volt tétje, de nagyon sok energiát mozgósítottunk, hogy a kilátogató nézőknek egy jó szórakozást biztosítsunk. Több góllal is ki tudtuk szolgálni a közönséget, örülünk, hogy ilyen sokan kijöttek, várjuk őket a bajnoki döntőben is.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink