Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Döntetlen a zárófordulóban

A Merkantil Bank Liga zárófordulójában hazai pályán fogadta a Csákvár gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk Priskin Tamás búcsúmérkőzésén 2-2-es döntetlent játszott.

Döntetlen a zárófordulóban

ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár 2-2 (1-1)

Győr, ETO Stadion 1017 néző. V.: Pillók (Mohos, Ország). 

ETO FC: Ruisz - Kovács K., Fodor, Urblík, Bekker, Vingler (Kiss M. 68'), Toma, Tuboly (Huszár 56'), Vitális (Hanzli 76'), Kiss B. (Lacza 46'), Borsos (Priskin 56'). Vezetőedző: Antonio Munoz. 

Csákvár: Auerbach - Karacs, Mészáros, Gazdag (Kocsis 59'), Körmendi, Ominger, Torvund (Tamás 59'), Koval, Murka, Vaskó, Magyar (Fejős 59'). Vezetőedző: Tóth Balázs.

Gsz.: Kovács K. (42’), Hanzli (81’) ill. Magyar (20’), Ominger (64’).

A 10. percben már közel kerültünk a gólhoz, Kovács K. tört be középre, ballábas lövése a felső lécen csattant. Négy perccel később Torvund kapáslövését védte Ruisz. A 20. percben Bekker kezezését követően tizenegyeshez jutottak a vendégek. Magyar lövésébe Ruisz ugyan bele tudott érni Ruisz, ám kapusunkról a gólvonal mögé került a labda 0-1. Az első félidő hajrájában jött az egyenlítés! Szép támadás végén Vingler tálalt Kovács K. elé, aki öt méterről a hálóba lőtt 1-1. Az 56. percben pályára lépett Priskin Tamás, aki utolsó mérkőzését játszotta az ETO színeiben. A 64. percben balról ívelt középre Koval, Urblík ugyan kifejelte a labdát, ám az érkező Ominger egy csel után tizenkét méterről a kapu jobb oldalába lőtt 1-2. A 81. percben alakult ki a végeredmény. Hanzli szerzett labdát a Csákvár kapujától harminc méterre, egy szép csellel tisztára játszotta magát, majd huszonkét méteres lövése a bal kapufát érintve vágódott a hálóba 2-2.

Antonio Munoz: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első tizenöt percben dominálni tudtunk, elégedett voltam a hozzáállásunkkal. Aztán az ellenfelünk egy ártatlan szituációban megítélt büntetővel megszerezte a vezetést, ez kicsit visszavetette a játékunkat és idegesen futballozott a csapat. Elégedett vagyok a játékosokkal, kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink