Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Döntetlen a zárófordulóban

A Merkantil Bank Liga zárófordulójában hazai pályán fogadta a Csákvár gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk Priskin Tamás búcsúmérkőzésén 2-2-es döntetlent játszott.

Döntetlen a zárófordulóban

ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár 2-2 (1-1)

Győr, ETO Stadion 1017 néző. V.: Pillók (Mohos, Ország). 

ETO FC: Ruisz - Kovács K., Fodor, Urblík, Bekker, Vingler (Kiss M. 68'), Toma, Tuboly (Huszár 56'), Vitális (Hanzli 76'), Kiss B. (Lacza 46'), Borsos (Priskin 56'). Vezetőedző: Antonio Munoz. 

Csákvár: Auerbach - Karacs, Mészáros, Gazdag (Kocsis 59'), Körmendi, Ominger, Torvund (Tamás 59'), Koval, Murka, Vaskó, Magyar (Fejős 59'). Vezetőedző: Tóth Balázs.

Gsz.: Kovács K. (42’), Hanzli (81’) ill. Magyar (20’), Ominger (64’).

A 10. percben már közel kerültünk a gólhoz, Kovács K. tört be középre, ballábas lövése a felső lécen csattant. Négy perccel később Torvund kapáslövését védte Ruisz. A 20. percben Bekker kezezését követően tizenegyeshez jutottak a vendégek. Magyar lövésébe Ruisz ugyan bele tudott érni Ruisz, ám kapusunkról a gólvonal mögé került a labda 0-1. Az első félidő hajrájában jött az egyenlítés! Szép támadás végén Vingler tálalt Kovács K. elé, aki öt méterről a hálóba lőtt 1-1. Az 56. percben pályára lépett Priskin Tamás, aki utolsó mérkőzését játszotta az ETO színeiben. A 64. percben balról ívelt középre Koval, Urblík ugyan kifejelte a labdát, ám az érkező Ominger egy csel után tizenkét méterről a kapu jobb oldalába lőtt 1-2. A 81. percben alakult ki a végeredmény. Hanzli szerzett labdát a Csákvár kapujától harminc méterre, egy szép csellel tisztára játszotta magát, majd huszonkét méteres lövése a bal kapufát érintve vágódott a hálóba 2-2.

Antonio Munoz: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első tizenöt percben dominálni tudtunk, elégedett voltam a hozzáállásunkkal. Aztán az ellenfelünk egy ártatlan szituációban megítélt büntetővel megszerezte a vezetést, ez kicsit visszavetette a játékunkat és idegesen futballozott a csapat. Elégedett vagyok a játékosokkal, kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink