Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Bajnokainkat köszöntöttük

A klub és a város vezetői köszöntötték az ETO FC bajnokait a stadion VIP-termében

Bajnokainkat köszöntöttük

Nagy örömünkre szép számmal megjelentek a klub legendái az 1963-as, 1983-as és 2013-as bajnokcsapatainak ünnepi köszöntésén. Az egykori játékosok és edzők egy videó segítségével idézték fel a közös emlékeket, majd ajándékokat vehettek át a klub nevében Tóth Miklós ügyvezetőtől, a város részéről pedig Szeles Szabolcs alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Sajnos az MLSZ döntése értelmében az NB II-es csapat mérkőzése a tervezettnél később kezdődött, így elfoglaltsága miatt több egykori legenda nem tudott maradni a közönséggel történő közös ünneplésre. Az ETO vezetősége ezért úgy döntött, hogy egy későbbi időpntban, vélhetően az őszi szezon elején is lehetőséget biztosít majd a szurkolóknak a közös ünneplésre. Közönségünk nagy örömére az eseményre készült szurkolói sál is hamarosan újra kapható lesz.

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink