Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bajnokainkat köszöntöttük

A klub és a város vezetői köszöntötték az ETO FC bajnokait a stadion VIP-termében

Bajnokainkat köszöntöttük

Nagy örömünkre szép számmal megjelentek a klub legendái az 1963-as, 1983-as és 2013-as bajnokcsapatainak ünnepi köszöntésén. Az egykori játékosok és edzők egy videó segítségével idézték fel a közös emlékeket, majd ajándékokat vehettek át a klub nevében Tóth Miklós ügyvezetőtől, a város részéről pedig Szeles Szabolcs alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Sajnos az MLSZ döntése értelmében az NB II-es csapat mérkőzése a tervezettnél később kezdődött, így elfoglaltsága miatt több egykori legenda nem tudott maradni a közönséggel történő közös ünneplésre. Az ETO vezetősége ezért úgy döntött, hogy egy későbbi időpntban, vélhetően az őszi szezon elején is lehetőséget biztosít majd a szurkolóknak a közös ünneplésre. Közönségünk nagy örömére az eseményre készült szurkolói sál is hamarosan újra kapható lesz.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink