Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Móron zárják a szezont akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjának 38. fordulójában az ETO Akadémia a Móri SE otthonában lép pályára. Az idei szezon utolsó találkozója vasárnap 17 órakor kezdődik.

Móron zárják a szezont akadémistáink

Vasárnapi ellenfelünk az NB III-as tabella utolsó előtti, tizenkilencedik helyét foglalja el. A móriak az eddig lejátszott harminchét fordulóban négy győzelem és hat döntetlen mellett huszonhét alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. Akadémistáink az utolsó hat találkozójukon mindössze egyszer kaptak ki, ezúttal is jó eséllyel indulnak harcba, hogy győzelemmel búcsúzzanak az idei szezontól.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Szerencsére ősszel sok pontot tudtunk gyűjteni, így tavasszal a fő célkitűzés az volt, hogy minél több fiatal játékos tudjon bemutatkozni az NB III-ban. Nem lesz ez másképp most sem, négy olyan játékos lesz csapatunkban, aki alig töltötte be a tizenhatodik életévét.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink