Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Móron zárják a szezont akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjának 38. fordulójában az ETO Akadémia a Móri SE otthonában lép pályára. Az idei szezon utolsó találkozója vasárnap 17 órakor kezdődik.

Móron zárják a szezont akadémistáink

Vasárnapi ellenfelünk az NB III-as tabella utolsó előtti, tizenkilencedik helyét foglalja el. A móriak az eddig lejátszott harminchét fordulóban négy győzelem és hat döntetlen mellett huszonhét alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. Akadémistáink az utolsó hat találkozójukon mindössze egyszer kaptak ki, ezúttal is jó eséllyel indulnak harcba, hogy győzelemmel búcsúzzanak az idei szezontól.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Szerencsére ősszel sok pontot tudtunk gyűjteni, így tavasszal a fő célkitűzés az volt, hogy minél több fiatal játékos tudjon bemutatkozni az NB III-ban. Nem lesz ez másképp most sem, négy olyan játékos lesz csapatunkban, aki alig töltötte be a tizenhatodik életévét.

További híreink

Támogassuk együtt a Lurkó Alapítvány munkáját!
Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink