Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A győzelem a cél a zárófordulóban

A Merkantil Bank Liga 38. fordulójában az Aqvital Csákvár gárdáját fogadja hazai pályán az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A találkozót vasárnap 19:45-kor rendezik az ETO Stadionban, melyről élő online közvetítést biztosítunk.

A győzelem a cél a zárófordulóban

A vasárnapi Csákvár elleni találkozóval lezárul az NB II. idei szezonja. Ellenfelünk az utolsó forduló előtt a tizenhatodik, osztályozós helyen áll, így a pontszerzés reményében lép pályára az ETO Stadionban. Csapatunk nem csak a közönségtől szeretne szépen búcsúzni, de az ETO legendáját Priskin Tamást is egy győzelemmel köszöntené utolsó győri mérkőzésén. A találkozó szünetében az 1963-as, 1983-as és a 2013-as bajnokcsapatainkat ünnepelhetik a szurkolók.

Antonio Munoz vezetőedző: - A csapaton természetesen érezhető egy kis fáradtság a szezon végén, de nem ezzel foglalkozunk. Azon dolgozunk egész héten, hogy egy hazai sikerrel kedveskedjünk a szurkolóknak az utolsó meccsen.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink