Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A győzelem a cél a zárófordulóban

A Merkantil Bank Liga 38. fordulójában az Aqvital Csákvár gárdáját fogadja hazai pályán az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A találkozót vasárnap 19:45-kor rendezik az ETO Stadionban, melyről élő online közvetítést biztosítunk.

A győzelem a cél a zárófordulóban

A vasárnapi Csákvár elleni találkozóval lezárul az NB II. idei szezonja. Ellenfelünk az utolsó forduló előtt a tizenhatodik, osztályozós helyen áll, így a pontszerzés reményében lép pályára az ETO Stadionban. Csapatunk nem csak a közönségtől szeretne szépen búcsúzni, de az ETO legendáját Priskin Tamást is egy győzelemmel köszöntené utolsó győri mérkőzésén. A találkozó szünetében az 1963-as, 1983-as és a 2013-as bajnokcsapatainkat ünnepelhetik a szurkolók.

Antonio Munoz vezetőedző: - A csapaton természetesen érezhető egy kis fáradtság a szezon végén, de nem ezzel foglalkozunk. Azon dolgozunk egész héten, hogy egy hazai sikerrel kedveskedjünk a szurkolóknak az utolsó meccsen.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink