Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sorsdöntő mérkőzés vár a hölgyekre

A Simple Női Liga 22. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata a tabella nyolcadik helyén álló Kész-St. Mihály-Szeged gárdáját fogadja. A bajnoki fináléba jutásról döntő mérkőzés vasárnap 17:00-kor kezdődik az ETO Stadionban.

Sorsdöntő mérkőzés vár a hölgyekre

Már csak a Szeged elleni mérkőzés választja el női csapatunkat attól, hogy ismét a bajnoki döntőbe jusson. Az utolsó forduló előtt már biztossá vált, hogy a finálé egyik résztvevője a Ferencváros lesz, a másik kiadó hely az ETO és az MTK között dől el. A két csapat jelenleg azonos pontszámmal áll a táblázaton, ám a zöld-fehérek gólkülönbsége lényegesen jobb, így egy győzelemmel az ETO bebiztosíthatja helyét a két győztes meccsig tartó bajnoki döntőben.  

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Mondhatnám, hogy könnyebb helyzetben, mint a rivális MTK, hiszen ők szombaton már lejátszák a mérkőzésüket, úgyhogy vasárnap rendelkezni fogunk azzal az információval, hogy nekünk milyen eredményre lesz szükségünk a bajnoki fináléhoz. Ezzel természetesen most nem foglalkozunk, úgy készülünk, hogy mindenképpen megnyerjük ezt a találkozót. Nem szabad lebecsülnünk a Szeged gárdáját, hiszen egy jó erőkből álló alakulat. Folyamatosan építik a csapatukat, úgyhogy nem lesz könnyű mérkőzés.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink