Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Sorsdöntő mérkőzés vár a hölgyekre

A Simple Női Liga 22. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata a tabella nyolcadik helyén álló Kész-St. Mihály-Szeged gárdáját fogadja. A bajnoki fináléba jutásról döntő mérkőzés vasárnap 17:00-kor kezdődik az ETO Stadionban.

Sorsdöntő mérkőzés vár a hölgyekre

Már csak a Szeged elleni mérkőzés választja el női csapatunkat attól, hogy ismét a bajnoki döntőbe jusson. Az utolsó forduló előtt már biztossá vált, hogy a finálé egyik résztvevője a Ferencváros lesz, a másik kiadó hely az ETO és az MTK között dől el. A két csapat jelenleg azonos pontszámmal áll a táblázaton, ám a zöld-fehérek gólkülönbsége lényegesen jobb, így egy győzelemmel az ETO bebiztosíthatja helyét a két győztes meccsig tartó bajnoki döntőben.  

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Mondhatnám, hogy könnyebb helyzetben, mint a rivális MTK, hiszen ők szombaton már lejátszák a mérkőzésüket, úgyhogy vasárnap rendelkezni fogunk azzal az információval, hogy nekünk milyen eredményre lesz szükségünk a bajnoki fináléhoz. Ezzel természetesen most nem foglalkozunk, úgy készülünk, hogy mindenképpen megnyerjük ezt a találkozót. Nem szabad lebecsülnünk a Szeged gárdáját, hiszen egy jó erőkből álló alakulat. Folyamatosan építik a csapatukat, úgyhogy nem lesz könnyű mérkőzés.

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink