Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Búcsúzik a legenda

Hivatalossá vált, hogy Priskin Tamás, klubunk ikonikus alakja utoljára a vasárnapi, szezonzáró bajnoki mérkőzésen ölti magára a zöld-fehér mezt.

Búcsúzik a legenda

A felvidéki származású játékos 2001-ben, tizenöt évesen került az ETO-hoz. Bajnoki mérkőzésen először 2003. áprilisában lépett pályára a Ferencváros ellen, mindössze tizenhat évesen. Három évvel később már a Premiere League-be frissen feljutó Watford szerződtette. Később játszott több angol klubban, de megfordult az orosz, osztrák, izraeli és szlovák bajnokságban is. Az ETO-ba 2020. januárjában tért vissza.

A magyar válogatottban Priskin 2005. augusztusában mutatkozott be Argentína ellen. Legsikeresebb válogatott sorozata 2006. végére, 2007. elejére tehető, amikor sorozatban öt mérkőzésen is gólt szerzett. Sohasem feledjük 2015. november 15-ét, amikor Norvégia elleni fantasztikus bombájának is köszönhetően, 44 év után újra Európa-bajnokságon szerepelhetett nemzeti csapatunk, ahol Priskin Tamás is pályára lépett.

Klubunk az egykori bajnokaink köszöntése mellett a vasárnap (május 21.) 19:45-kor kezdődő Csákvár elleni mérkőzésen ünnepélyes keretek között köszön el a legendás játékostól.

Szeretettel várjuk szurkolóinkat, hogy együtt ünnepeljük Priskin Tamást utolsó mérkőzésén!

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink