Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Rangadó az MTK ellen

Sorsdöntő mérkőzés vár az ETO FC labdarúgócsapatára a Simple Női Liga 21. fordulójában. A győri hölgyek a bajnoki döntőbe jutásért vívott csatában nagy rivális MTK otthonába látogatnak. A mérkőzés szombaton 15:00-kor kezdődik.

Rangadó az MTK ellen

A két gárda jelenleg azonos pontszámmal áll a tabella második, illetve harmadik helyén, az ETO jobb gólkülönbségéve előzi meg fővárosi vetélytársát. A mérkőzés tehát nagy eséllyel arról dönt majd, hogy ki lesz a Ferencváros ellenfele a bajnoki döntőben. Csapatunknak akár a döntetlen is elég lehet az MTK ellen, feltéve, ha az utolsó fordulóban hazai pályán legyőzi a Szeged gárdáját. A két együttes őszi mérkőzésén magabiztos győri siker született, remélhetőleg a mieink idegenben is diadalmaskodni tudnak.

Dörnyei Balázs vezetőedző: - A történelem ismétli önmagát, tavaly szinte ugyanígy alakult a bajnokság vége. Akkor az utolsó, most az utolsó előtti fordulóban játszunk az MTK ellen. Ugyanúgy készülünk erre a találkozóra, mint a többire. A fókusz azon volt a héten, hogy a mi játékunkat tökéletesítsük, illetve próbáljuk azokat a játékosokat formába hozni, akik sérülés miatt kicsit le voltak maradva. Jó mérkőzést várok, hiszen két olyan csapat találkozik, amelyik a támadójátékot helyezi előtérbe, a kilátogató nézők egy izgalmas és remélhetőleg színvonalas mérkőzésben bízhatnak.

További híreink

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. Csapatunknak nyernie kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

A Simple Női Liga bajnoki fináléjában lép pályára az ETO hétfőn 18 órakor a Ferencváros otthonában.A hétfői és a csütörtöki mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Aranyos lányok

Aranyos lányok

Remek szerepléssel bajnoki címet szerzett az ETO FC Győr leány U14-es labdarúgó csapata a régiós vetélkedésben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink