Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tovább menetel női csapatunk

Szokatlan időjárási körülmények ellenére is hozta a győzelmet a bajnoki döntő eléréséért küzdő női együttes.

Tovább menetel női csapatunk

Nehéz mérkőzésen van túl női csapatunk. A hétvégi Astra elleni találkozón az időjárás minden előzetes tervet felülírt. Szakadó esőben, tócsákkal teli pályán, a villámlás miatt kétszer is félbeszakított mérkőzésen kellett behúzniuk a győzelmet a zöld-fehér hölgyeknek. A körülmények ellenére az ETO női labdarúgói magabiztos 4-0 arányú győzelmet arattak, ami létfontosságú volt a bajnoki döntő elérését illetően.

Öreg Cintia: - Számunkra is furcsa volt a találkozó, hiszen az időjárás miatt kétszer is félbeszakadt. Összességében ez nem akadályozott meg minket abban, hogy felülmúljuk ellenfelünket. Mindkét félidőben mezőnyfölényben játszottunk, az első félidőben a helyzetkihasználással még gondunk volt, de szerencsére a fordulás után már jöttek a gólok is. Végig uraltuk a mérkőzést és szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot.

A csapat következő mérkőzése a nagy rivális MTK otthonában lesz, szombaton (05.13.) 15 órakor.

További híreink

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. Csapatunknak nyernie kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

A Simple Női Liga bajnoki fináléjában lép pályára az ETO hétfőn 18 órakor a Ferencváros otthonában.A hétfői és a csütörtöki mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Aranyos lányok

Aranyos lányok

Remek szerepléssel bajnoki címet szerzett az ETO FC Győr leány U14-es labdarúgó csapata a régiós vetélkedésben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink