Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Tovább menetel női csapatunk

Szokatlan időjárási körülmények ellenére is hozta a győzelmet a bajnoki döntő eléréséért küzdő női együttes.

Tovább menetel női csapatunk

Nehéz mérkőzésen van túl női csapatunk. A hétvégi Astra elleni találkozón az időjárás minden előzetes tervet felülírt. Szakadó esőben, tócsákkal teli pályán, a villámlás miatt kétszer is félbeszakított mérkőzésen kellett behúzniuk a győzelmet a zöld-fehér hölgyeknek. A körülmények ellenére az ETO női labdarúgói magabiztos 4-0 arányú győzelmet arattak, ami létfontosságú volt a bajnoki döntő elérését illetően.

Öreg Cintia: - Számunkra is furcsa volt a találkozó, hiszen az időjárás miatt kétszer is félbeszakadt. Összességében ez nem akadályozott meg minket abban, hogy felülmúljuk ellenfelünket. Mindkét félidőben mezőnyfölényben játszottunk, az első félidőben a helyzetkihasználással még gondunk volt, de szerencsére a fordulás után már jöttek a gólok is. Végig uraltuk a mérkőzést és szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot.

A csapat következő mérkőzése a nagy rivális MTK otthonában lesz, szombaton (05.13.) 15 órakor.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink