Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Ez történt a hétvégén: eredmények, összeállítások, értékelések.

Utánpótlás-híradó

                                                                                                                                                   Fotó: Az ETO FC U15-ös leány csapata

U19

Felcsút, Pancho Aréna

Puskás Akadémia-ETO FC Győr 3-1 (0-0)

Gsz.: Németh O. 67’

ETO FC Győr: Csáktornyai M.- Bognár B. (Szerémi R.), Horváth B., Kelemen M., Kráz T. (Gönye Á.), Németh O., Sós L. (Horváth M.), Bánáti K., Bíró B., Vukk Zs. (Varga O.), Balajthy Á. (Koblinger B.).

Csató Sándor vezetőedző: - Először is, nagy öröm számunkra, hogy egy súlyos betegséget követően, hosszú kihagyás után, újra pályára lépett Horváth Máté. A mérkőzésen amit elterveztünk, azokat megvalósítottuk, de nem bírtunk, az ellenfél fizikálisan erős centerével. Az első félidőben sajnos a lehetőségeink kimaradtak, amit az ellenfél a második félidőben, hibáinkat kihasználva, 3 gólt szerzett.


U17

Budapest, Népliget

Ferencváros TC - ETO FC Győr 2-2 (1-1)

Gsz.: Ilyés, Herczeg

ETO FC Győr: Brecska D. - Zója (Póczik), Mészáros, Brecska Sz., Mikolay, Pénzes (Pálfalvi), Herczeg, Bakó (Rátonyi), Német (Halász), Ilyés (Csorba T), Tollár.

Bognár Zsolt vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést és egy szemfüles góllal sikerült megszerezni a vezetést. Ez túlságosan megnyugtatta a csapatot és kicsit könnyelművé vált a játékunk, aminek egy szinte megszokott ajándék gól lett az eredménye. A második félidőben nagyon jól és bátran játszottunk, védekezésünk stabil volt és több szép támadást vezettünk. Igazságos eredmény született.


U15 (05.03.)

ETO FC Győr - Pécs 2-1 (1-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Hajczinger - Hideg (Pécskai), Havasi, Szarka, Tóth B., Csiszár (Adi), Algács, Somogyi, Molnár B. (Balogh), Farkas, Pázmány (Méhes).

Gsz.: Somogyi, Farkas

Tuifel Péter vezetőedző: - A második félidőben egy öt perces rövidzárlatnak köszönhetően magunkra hoztuk az ellenfelet, de összességében megérdemelten győztünk.

U15 (05.06.)

ETO FC Győr - Kisvárda 2-3 (2-2)

Győr, ETO Stadion

Gsz.: Somogyi 2

ETO FC: Hajczinger, Hideg (Horváth V.), Havasi, Szarka, Tóth B., Csiszár, Algács, Somogyi, Méhes (Mádi), Farkas, Pécskai.

Tuifel Péter vezetőedző: - Az első félidőben jól játszottak a srácok és egy szép támadás után labdánk volt a 3-1-hez, ehelyett 2-2-vel mentünk pihenni. Sajnos a második félidőben előjött az érthető fáradtság a csapaton, és nem tudtuk megtartani az egy pontot sem. Az eredménytől függetlenül le a kalappal a játékosok előtt.


U14

ETO FC Győr - MTK Budapest 2-0 (0-0)

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Lengyel - Kiss, Vasi, Csernyi, Béres, Adi (Mitring), Kuzma, Czuppon (Hernádi), Mészáros, Steszli (Gerecs), Balogh (Vitális).

Gsz.: 42’ Vasi Zalán (büntető), 69’ Hernádi Benjámin.

Kiállítva: 58’ Mészáros Zsombor.

Szekeres Adrián vezetőedző: - Hatalmas gratuláció a gyerekeknek! Nagyon tudatos és fegyelmezett játékkal sikerült megnyerni a mérkőzést, hol szemre tetszetős futballt bemutatva, hol hősiesen egy emberrel kevesebben védekezve sikerült itthon tartani a három pontot.


U13

ETO FC Győr - Gyirmót SE 3-2

Győr, ETO Stadion

ETO FC: Burján - Bakonyi, Bognár, Schreiber, Pálla, Hardon, Vincze, Hujber, Jakabovits. Cserék: Oláh, Vasi, Vass, Schmuck, Omischl-Soós, Szalay, Gyécsek, Tóth-Ludvai.

Gsz.: Szalay, Jakabovits, Hardon.

Mondovics Dávid vezetőedző: - A mai mérkőzésen sok minden bebizonyosodott, köztük az is, hogy a jó csapatnak szerencséje van. Sok helyzetet kialakítottunk a szervezetten játszó ellenfelünk ellen, de azokat nagyon kevés százalékban tudtuk berúgni, míg ellenfelünk 2 támadásból tudott 2 gólt szerezni. Hiányzott a koncentráció a játékból, de tudtam, hogy a mai mérkőzésen kicsit tompábbak leszünk, így egy fontos kérésem volt a játékosok felé, hogy saját magukat győzzék le. Úgy gondolom ez sikerült és ennek köszönhetően is lehettünk mi a boldogabb csapat a végén!


U11

Dunaszerdahely, Bozsik torna

ETO FC: Gerstner Bence, Cseszregi Zétény, Finta Boldizsár, Czerny Levente, Fekete Ádám, Adi Botond, Wolf Bálint, Kósa Gábor, Sipos Nimród, Elek Zalán, Savanyó Dávid, Poczkodi Ábel, Juhász Patrik.

Androsch André vezetőedző: - Sok tapasztalattal gazdagodhattunk vasárnap Dunaszerdahelyen, bíztató dolgokat láttam támadásépítésben és letámadásban is. Mindenki meg tudta kapni a számára megfelelő játékperceket, minden tőlük telhetőt megtettek a fiúk, gratulálok!

U10

Dunaszerdahely, Bozsik torna

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Kovács Konrád , Szarka Olivér, Fürdős Olivér, Csemez Dávid, Sárkány Kristóf, Mandel Marcell, Klema Dominik, Fügh Tamás, Erős Donát.

Kovács Béla vezetőedző: - A heti Bozsik tornán Dunaszerdahelyen szerepeltünk, ahol a hazaiakon kívül a Kiràly SE ès a Veszprém csapatával játszottunk. A labdakihozatalokban ès a tàmadàsépítèsben nagyon szép megoldásokat láttam, a felívelt labdàk ès a pontrúgàsok gondot jelentettek. A gyerekek végighajtottàk a mèrkőzèseket, szép gólokat lőttek, ügyesen játszottak. Gratulálok a csapatnak. 

U9 (05.06.)

Trnava, Nexineo Cup

ETO FC: Kocsis Kristóf, Melkovics Máté, Rák Kevin, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Oross Ármin, Boros Máté, Závori Soma, Szabó Zétény, Nagy Zétény.

Sinkó Tamás vezetőedző: - A mai napon Szlovákiában vettünk részt egy 12 csapatos nemzetközi tornán. A szervezők igazi karneváli hangulatot teremtettek az egész napos torna során, amit a gyerekek ügyes megoldásokkal és szép gólokkal háláltak meg. A torna végeztével kellően fáradtan és rengeteg szuper élménnyel, tapasztalattal gazdagodva utaztunk haza. Szép volt fiúk!

U9 (05.07.)

Dunaszerdahely, Bozsik torna

ETO FC: Csongor Zente, Melkovics Máté, Nyerges Flórián, Nagy Zétény, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Oross Ármin, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté.

Sinkó Tamás vezetőedző: - A tegnapi nemzetközi torna után ma Dunaszerdahelyen léptek pályára a fiúk és hat mérkőzést játszottak. A játékban több szép támadást sikerült vezetni és sok lehetőséget sikerült gólra váltani. Sikerélményben sem volt hiány hiszen minden gyermek betalált az ellenfél hálójába. Labdaszerzésben néha volt némi rövidzárlat de összességében elégedett vagyok a látottakkal. Ügyesek voltatok fiúk!

U8

Mosonmagyaróvár, Minitorna

ETO FC: Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Bolla Dávid, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik, Boros Máté, Dulka Benjamin, Makk-Szabó Milán.

Nagy Tamás vezetőedző: - Vasárnap az MTE Mosonmagyaróvár szervezésében a Minitorna sorozat aktuális fordulóján vettünk részt. Anyák napja alkalmából szerettük volna megörvendeztetni az édesanyákat, ami több remek egyéni megmozdulás által sikerült is: szép cselsorozatokat követően, gyönyörű gólokat lőttek a fiúk.

U7

Mosonmagyaróvár, Minitorna

ETO FC: Sipos Hunor, Baranyai Ákos, Csiszár Marcell, Kállai Marcell Tamás, Kerekes Kornél, Adi Barnabás, Fritz Botond, Omischl-Soós Áron.

Szántó Sándor vezetőedző: - Remek időben hasznos mérkőzéseket tudtunk játszani. Mérkőzések alatt sok szép egyéni megoldást láthattunk. A gyerekek végig kezdeményező felfogásban játszottak, bátran cseleztek, ami után rengeteg gól született. Végig jó volt a mentalitásunk és a hozzáállásunk is. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U19

Illés Akadémia - ETO FC Győr 5-0 (1-0)

Felcsút

ETO FC: Csontos - Kuntzl, Smuk,(Virág) Szabó F, Tóth(Máthé), Petrovics, Szabó S (Varga), Rozs, Győri, Hideghéty (Konrád), Rajkovics (Süveges).

Süle János vezetőedző: - Csapatként 60 percig meccsben tudtuk tartani magunkat, de a mérkőzés harmadik harmadában, az Illés néhány pozícióban egyénileg jobbnak bizonyult, megnyerték az adott párharcaikat, fölényük gólokkal is párosult  és ezzel  végleg eldöntötték a három pont sorsát.

Leány U17

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr - DVTK 1-3 (0-3)

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Halmai, Fligh, Hordós, Varga Kovalter, Szalai, Pusztai, Kaposi(Csóti), Petrovics.

Gsz.: Kaposi

Tóközi Tímea vezetőedző: - A sok hiányzó miatt eléggé felforgatott összeállításban kellett pályára lépnünk! Ez sajnos látszott a játékunkon is. Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk és ezzel nagy előnyt adtunk az ellenfelünknek, akik éltek is a lehetőséggel. A második félidő jobban nézett ki, de összességében nem érdemeltünk ma más eredményt!


Leány U15

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr - DVTK 3:2 (1:2)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr: Bán - Kristofori, Fligh, Szűcs (Domján), Horváth A., Mohácsi, Szabó I., Krasznai, Bozsóki, Szabó P., Szerdahelyi (Villanueva).

Gsz.: Szabó I., Szűcs, Szabó P.

Horváth Dóra vezetőedző: - Megtört a jég. Hosszabb idő után végre megszereztük a győzelemért járó három pontot. Nagy szüksége volt már erre a csapatnak. Maximálisan elégedett voltam a lányok hozzáállásával. Kétszer is sikerült hátrányból visszajönnünk és végül megfordítanunk a mérkőzést.


U14 Leány

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr - Gyirmót 6-0 (3-0,5-0)

ETO FC Győr: Tóth - Horváth (Lenti), Szűcs, Szabó I., Szerdahelyi (Pántya), Lakatos, Haris, Kopp, Horváth Z. (Zsiga).

Gsz.: Lakatos (3), Horváth Z. (2), Zsiga.

Horváth Dóra vezetőedző: - Az első harmadban teljesítettek legjobbak lányaink, de végig elégedett voltam a játékunkkal. Az utolsó játékrészben nagyon sok helyzetet hagytunk ki. Ez most belefért, de a következő mérkőzéseken sokkal jobban kell majd összpontosítanunk az ellenfél kapuja előtt.

U13/11

Trnava Cup

U13 ETO FC Győr: Tóth J., Busi, Szűcs, Szabó I., Lenti, Horváth Z., Varga, Lakatos, Haris, Kopp, Dobai, Verasztó.

Legjobb játékos: Varga Liza

A csapat leghasznosabb játékosa: Kopp Regina

 

U11 ETO FC Győr: Herczku, Hunyadi, Adi A., Kelemen Zs., Tóth B., Vadász, Régi, Fábry, Haklik, Döme. Edző: Molnár Attila.

Legjobb góllövő: Döme Dóra.

A csapat leghasznosabb játékosa: Adi Abigél.

Horváth Dóra vezetőedző- Nagyon jól éreztük magunkat a tornán. Szuper szervezés, remek hangulat. Olyan szlovák csapatokkal mérhettük össze tudásunkat, mint a Slovan Bratislava, Spartak Trnava, Inter Bratislava. Mindkét korosztályban jól teljesítettek a lányok. Nagyon szép focit játszva, rengeteg csellel színezve sikerült helyzeteket kialakítanunk, és gólokat lőnünk. Mindkét csapatunk aranyéremmel tért haza. Büszkék vagyunk a csajokra. Jár a gratuláció.

Leány U11

Győrújfalu, Bozsik torna

Keglovich Ferenc vezetőedző: - Jó mérkőzéseket játszottunk, a lányok ügyesek voltak, élvezték a játékot. Mindenki sok időt tudott a pályán tölteni.

 

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Fiatal focistáink eredményei - Bajnoki mérkőzések, utánpótlás tornák

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink