Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nagy esőben gólzápor

A Simple Női Liga 20. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata hazai pályán fogadta az Astra HFC együttesét. A győri hölgyek a rossz időjárási körülmények ellenére is magabiztos győzelmet arattak.

Nagy esőben gólzápor

ETO FC Győr - Astra HFC 4-0 (1-0)

Győr, Simple Liga női labdarúgó-mérkőzés. V.: Kalmár (Majorné, Jakab)

ETO FC: Borók - Kaziupa, Kovács L. (Nagy 46’), Savanya, Öreg, Kern, Herczeg, Süle (Sali 58’), Németh L. (Siklér 70’), Cameron (Hollingsworth 70’), Vida (Kocsán 58'). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Astra: Magyar – Pap (Kövy 70’), Vicsek, Benkő, Lovász, Szakonyi, Vidács, Véninger, Erdész, Kós (Antalicz 70’), Madrid (Lovász 82’). Vezetőedző: Király Bianka.

Gsz.: Süle, Savanya, Kocsán, Siklér.

Szinte el sem kezdődött a mérkőzés, de már félbe is szakadt, mert a 4. pecben óriási zápor zúdult a pályára és a játékvezető ideiglenesen megszakította a játékot. Közel negyedóra múlva tértek vissza a játéktérre a csapatok, melyen tócsákban állt a víz a lezúdult hatalmas mennyiségű eső miatt. A „vízilabdában” is a hazaiak jártak az élen, hiszen több helyzetet is kialakítottak, amelynek megkoronázásaképpen Süle huszonöt méterről lőtt a jobb felső sarokba. 1-0. Az első félidő további részében is a győri együttes játszott fölényben, de további találat nem született az első negyvenöt percben. Fordulás után Öreg iramodott meg a jobb szélen, beadása után Cameron cselezte ki védőjét, majd óriási helyzetben a kapust találta telibe. A 63. percben ritkán látható nagy gólt láthattak a kilátogató szurkolók: Savanya huszonhat méterről, ballal óriási gólt lőtt a bal felső sarokba. 2-0. A 67. percben egy szemre is tetszetős hazai akciót követően Németh Loretta bal oldali beadására Kocsán érkezett jó ütemben, közelről a kapuba lőtt. 3-0. Néhány perccel később heves zivatar és villámlás miatt a játékvezető újra megszakította a mérkőzést. Miután újra a játéké lett a főszerep a 80. percben Savanya bal oldali beadását Siklér passzolta közelről a hálóba. 4-0.

A szinte végig szakadó esőben, víztócsákkal teli, mély talajú pályán végig az ETO irányította a játékot és a helyzetek alapján ilyen arányban is megérdemelten nyert. A csapatra jövő szombaton Budapesten az MTK elleni rangadó vár.

Vasárnap az ETO – Kozármisleny NB II-es bajnoki mérkőzés szünetében a győri klub vezetői köszöntik a kupagyőztes ETO FC női labdarúgócsapatát.  

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Az időjárás kissé zaklatottá tette a mérkőzést, de az esőben, mély talajon is nagy fölényben játszva, szép gólokat szerezve, magabiztosan szereztük meg a győzelmet.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink