Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kupagyőztesek a színházban

AZ ETO FC Győr Magyar Kupa-győztes női labdarúgócsapata kedves meghívásnak tett eleget, az együttes csütörtökön este a Győri Nemzeti Színház vendége volt, és megtekintette Lehár Ferenc remek darabját, a Víg özvegy című operettet.

Kupagyőztesek a színházban
  • Bakos-Kiss Gábor igazgató úr a napokban személyesen gratulált a kupagyőztes csapatunknak, majd nagy örömünkre, meghívott bennünket  a győri színház egyik új előadására – mondta Horváth Cs. Attila, az ETO FC női szakág vezetője. – A lányok remekül szórakoztak, nagy élmény volt számunkra is az előadás, nem beszélve arról, hogy a szünetben a kulisszák mögé is betekinthettünk, a színpadon találkozhattunk a darab főszereplőivel, Karácsony Szilveszter ügyelő pedig jó néhány színházi érdekességet megosztott velünk. Igazgató úrnak ezúton is köszönjük a meghívást, a társulat tagjainak pedig gratulálunk a fantasztikus produkcióhoz! Bízom benne, hogy a közeljövőben viszonozhatjuk ezt a remek fogadtatást!

További híreink

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. Csapatunknak nyernie kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

A Simple Női Liga bajnoki fináléjában lép pályára az ETO hétfőn 18 órakor a Ferencváros otthonában.A hétfői és a csütörtöki mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Aranyos lányok

Aranyos lányok

Remek szerepléssel bajnoki címet szerzett az ETO FC Győr leány U14-es labdarúgó csapata a régiós vetélkedésben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink