Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Döntetlen a Budafok ellen

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a Budafok gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk hátrányból egyenlített, de a győzelmet nem sikerült kiharcolni.

Döntetlen a Budafok ellen

ETO FC Győr – Budafoki MTE 1-1 (0-0)

Győr, ETO Stadion 328 néző. V.: Gaál (Kóbor, Szabó).

ETO FC Győr: Fadgyas - Deákovits (Óvári 69'), Fodor, Keresztes (Urblík 22'), Csontos, Toma (Vitális 56'), Kiss M. (Tuboly 46'), Lacza, Szendrei, Kiss B., Borsos (Huszár 46'). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Budafoki MTE: Gundel-Takács - Nándori, Csonka, Beke (Bakti 76'), Vasvári, Németh (Soltész 46'), Adorján (Bíró 67'), Jagodics, Kalmár (Horváth 82'), Fótyik, Oláh. Vezetőedző: Mátyus János.

Gsz.: Beke 47’, Szendrei 81’.

A Magyar Kupa döntőjére készülő Budafok ellen támadó felfogásban kezdett az ETO, az első negyedórában csapatunk dominált, kisebb helyzeteket sikerült kialakítanunk. A félidő második felében aztán kiegyenlítődött a játék, mindkét csapat próbálkozott, azonban igazán veszélyes helyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem. Egy kényszerű csere után ismét újoncot avatott az ETO, Keresztes sérülése miatt, Urblík Norbert mutatkozott be az NB II-ben. A második félidő gyors vendég góllal indult. Baloldali támadás végén, a középen helyezkedő Beke elé került a labda, aki egy igazítás után, 11 méterről a kapu jobb oldalába bombázott. 0-1. Az 59. percben egy szép győri akció végén Huszár kapta üresen a labdát, 12 méteres lövését Gundel-Takács hárította. A bekapott gól után nagy akarással és elánnal támadott csapatunk, Huszár és Óvári is egyenlíthetett volna. A 81. percben aztán megszületett a várva-várt ETO-gól. Egy baloldali beívelés elsuhant a kapu előtt, a túloldalon Óvári mentette meg a labdát, lapos beadását Szendrei az ötösről sarokkal továbbította a hálóba. 1-1. A gólt követően is próbálkozott csapatunk, de a hátralévő időben már nem sikerült újabb találatot szerezni, így döntetlennel zárult a mérkőzés.

Antonio Munoz vezetőedző: - Az első félidőben fáradtnak tűnt a csapat, abban a periódusban nem játszottunk jól. A mérkőzés pozitívuma, hogy hátrányból sikerült egyenlítenünk, illetve, hogy ismét öt utánpótlás játékossal álltunk fel.

Kapcsolódó képek

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink