Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Kupadöntő szerda este!

Újabb fontos mérkőzés előtt áll az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ugyanis a hölgyek szerdán 20 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lépnek pályára a női Magyar Kupáért a Puskás Akadémia ellen.

Kupadöntő szerda este!

Címvédőként készülhet az ETO FC női csapata a Simple Női Kupa döntőre, ahol a Puskás Akadémiát kell legyőznie az újabb kupasikerért. Mindkét együttes számára hatalmas jelentőséggel bír a találkozó, a mieink szeretnék újra a magasba emelni a trófeát, míg a Puskás első trófeáját szerezheti meg története során. A felcsúti gárda az elődöntőben hatalmas skalpot gyűjtött, a bajnoki aranyérmes Ferencváros gárdáját sikerült büntetőkkel felülmúlniuk, tehát már csak emiatt is nagyon kiélezett kilencven percre van kilátás. Ettől függetlenül a szakmai stáb kellően felkészítette a játékosokat a megmérettetésre, és már mindenki nagyon várja a kezdősípszót.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy immáron a 9. kupadöntőmre készülhetek, ezen belül zsinórban másodszor az ETO-val, amire különösen büszke vagyok, hiszen ezzel újra történelmet írhatunk a lányokkal. A Puskás Akadémia egy fiatalnak elkönyvelt csapat, - bár a keretek átlag életkora között nincs jelentős különbség -, de megvan az a tapasztalt magjuk is, amely idáig is segítette őket a döntőbe vezető úton. Nekünk épp egy döntőnyivel több rutinunk van a Magyar Kupában, erre igyekszünk is építeni és győzelemre váltani. Egymeccses döntőben rengeteg forgatókönyv lehetséges, ezért egészen más felkészülést igényel a stábtól és a játékosoktól, mint egy sima bajnoki mérkőzés – mondta Dörnyei Balázs.

További híreink

Magabiztos továbbjutás a kupában

Magabiztos továbbjutás a kupában

A Simple Női Kupa 4. fordulójában címvédő női csapatunk a másodosztályú Csepel otthonában lépett pályára, és magabiztos győzelmet aratott, ezzel a következő körbe lépett.

Válogatott találkozók után kupamérkőzés

Válogatott találkozók után kupamérkőzés

A női felnőtt válogatott két Nemzetek Ligája mérkőzésen volt érdekelt, míg az utánpótlás válogatottak nemzetközi felkészülési találkozókon léptek pályára az elmúlt időszakban, így az ETO FC Győr nagyon foghíjas csapattal készülhetett a hét végi Magyar Kupa megmérettetésre.

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink