Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Bajnoki mérkőzéseken, utánpótlás tornákon szerepeltek csapataink.

Utánpótlás-híradó

U19 (04.05.)

ETO FC Győr - Budapest Honvéd MFA 3-1 (0-1)

Győr, ETO Park

ETO FC Győr: Csáktornyai M.- Kelemen M. (Török D.), Horváth B., Kulcsár M., Óvári B., Sós L. (Fekete M.), Balogh Á., Bánáti K., Bognár B. (Varga O.), Moharos L. (Kráz T.), Balajthy Á. (Bíró B.). Vezetőedző: Csató Sándor.

G.sz.: Moharos L. 2, Bánáti K.

Csató Sándor vezetőedző: - Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, egy jól felkészített csapat ellen. Az első perctől kezdve nagy kedvvel és önbizalommal játszottunk. Öröm számunkra, hogy az ellenfél vezetése után, a második félidő elején megfordítottuk a hátrányt, és szép gólokat szerezve, meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Gratulálunk a játékosoknak a hozzáálláshoz és a mutatott játékukhoz is.


U19 (04.09.)

FTC-ETO FC Győr 4-3 (2-2)

Budapest, Népliget

ETO FC Győr: Sebők M. - Bíró B., Kelemen M. (Kráz T.), Kulcsár M., Óvári B., Fekete M., Sós L., Bánáti K., Bognár B. (Török D.), Moharos L. (Balajthy Á.), Varga O. (Koblinger B.). Vezetőedző: Csató Sándor

Gsz.: Moharos L., Bánáti K., Balajthy Á

Csató Sándor vezetőedző: - A kezdeti bizonytalanságot leszámítva a játék képe pozitív volt. Kiemelkedő, hogy háromszor is hátrányból ki tudtunk egyenlíteni és nem estünk össze. A labdakihozatalok jól működtek és gyönyörű támadásokból szereztük a góljainkat. Ehhez gratulálunk a csapatnak, azonban négy gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek. Az ilyen hibák miatt, nem tudunk mérkőzést nyerni. A negyedik gólunkat, a 94. percben kaptuk… Fejlődni kell az egyéni felelősségvállalás terén is.


U17 (04.05.)

ETO FC Győr - Kisvárda: 2-2 (0-1)

Győr, ETO Park

ETO FC Győr: Kocsis, Selyem, Koncz, Mészáros, Csorba, Pénzes (Gönye), Herczeg, Bakó, Zója (Póczik), Vukk (Rátonyi), Tollár (Ilyés). Vezetőedző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Tollár, Herczeg

Bognár Zsolt vezetőedző: - Jó mérkőzést játszottunk egy agresszív, fizikális Kisvárda ellen. Nagyon elégedett vagyok a mutatott játékkal és hozzáállással. Védekezésben kompakt és fegyelmezett volt a csapat, támadásban és felépítésben pedig türelmesek és kreatívak voltunk, de a helyzetkihasználásunk továbbra is akadozik. Ennek ellenére a játék képe alapján megérdemeltük volna a győzelmet, de az egy ponttal sem kell szégyenkeznünk. Gratulálok a Csapatnak és a Kisvárdának is.


U17 (04.08.)

Puskás Akadémia - ETO FC Győr 1-2 (0-2)

Felcsút

ETO FC Győr: Brecska - Selyem, Koncz, Mészáros, Csorba (Halász), Gönye, Herczeg, Rátonyi (Német), Póczik, (Brecska.Sz), Bakó. Vezetőedző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Rátonyi, Tollár

Bognár Zsolt vezetőedző: - A mai mérkőzésen a csapat jelesre vizsgázott akaratából és hozzáállásból. Csak így volt esélyünk megnyerni a meccset mert talán a korosztály legerősebb csapata volt az ellenfél. Első félidőben szervezetten védekeztünk és az átmenetekből kétszer is sikerült gólt szerezni. A második félidőben az ellenfél hosszú labdái sok gondot okozott, de a szerencse most a csapat mellett volt. Az átmenetek a második félidőben is veszélyesek voltak, de nem tudtuk lezárni a mérkőzést ezért elég paprikás hangulatban fejeződött be. Csak gratulálni tudok a csapatnak.


U16

Kisvárda - ETO FC Győr 3-1 (3-1)

Kisvárda  

ETO FC Győr: Papp (Hajczinger), Csorba D., Varga (Molnár), Csiszár, Khodak (Garai), Pénzes, Fatuanov, Pálfalvi, Zója-Katona, Szerémi (Lukácsy), Ilyés (Csorba). Vezetőedző: Máté Győző.

Gsz.: Pálfalvi

Máté Győző vezetőedző: - Dekoncentráltan, fásultan, sok hibával játszottunk, megérdemelt hazai győzelem született.

 

U14 

Várda Labdarúgó Akadémia - ETO FC Győr 3-1 (1-0)

Kisvárda

ETO FC: Lengyel (Orbán) - Pécskai (Kiss), Vasi, Csernyi, Béres, Hernádi (Vitális), Kuzma (Mádi), Adi (Czuppon), Horváth (Gerecs), Steszli (Mészáros), Balogh. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Balogh

Szekeres Adrián vezetőedző: - A gyerekek megtettek mindent, sajnos ez eredménnyel nem párosult. Öröm, hogy a mai mérkőzésen is láttunk magabiztos, szép egyéni megoldásokat és az edzéseken gyakorolt taktikai elemek is megvalósultak. Célunk a jövőben továbbra is a gyerekek képzése lesz!


U13

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-0

Győr, ETO Park

ETO FC: Burján - Vasi, Bognár, Schreiber, Pálla, Jakabovits, Hardon, Bakonyi, Hujber Cserék: Kocsis, Vass, Omischl, Soós. Vezetőedző: Mondovics Dávid.

Gólszerzők: Bognár 

Mondovics Dávid vezetőedző: - Jó iramú, intenzív mérkőzés volt, ahol ismét mi játszottuk a focit, míg ellenfelünk próbálta kihasználni fizikai fölényét és folyamatosan hosszú labdákkal és rögzített helyzetekből próbáltak veszélyeztetni. A szokatlanul sok magas labdát játékosaink nagyon jól reagáltak le! Ezért is külön kiemelném Burján Barnabás teljesítményét a kapuban, aki két nagy védéssel és több jó kijövetellel segített minket a győzelemhez! A héten gyakorolt dolgokat viszontláttam a mérkőzésen, de a támadó harmadban kell egy kicsit nagyobb szenvedély és elszántság, hogy jobban végig tudjuk vinni a támadásokat. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk egyénileg és csapatszinten is, megérdemlik a játékosok a húsvéti sonkát! 

U12

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-5 (1-2, 0-0, 0-0, 0-3)

Győr, ETO Park

ETO FC Győr: Kaszás - Szakács, Dan, Varga M, Hajdina, Károlyi, Vincze, Varga P, Virág Cs.: Burján, Stefanics, Mihalovics, Major, Péter, Vargán. Vezetőedző: Lakatos Attila.

Gsz: Varga P.

Lakatos Attila vezetőedző: - Nagyon vártuk már ezt a rangadót, de csak a második, harmadik negyedben tudtuk kicsit megközelíteni magunkat, 1:2nél még több ziccerünk is akadt arra, hogy kirángassuk magunkat a gödörből, de a negyedikben már védekezésben sem koncentráltunk eléggé. Továbbra is a mérkőzés pozitívumaiból indulok ki, mert az is akadt bőven, de ma összességében be kell ismernem, hogy gyengébb napot fogtunk ki... Az öltözőben elmondtam a fiúknak, hogy fel a fejjel, az élet nem áll meg, most még keményebben kell beleállnunk az edzésekbe, hogy együtt javíthassunk.

U11

CHAMPIONS TROPHY, Békéscsaba

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Finta Boldizsár, Virág Levente, Adi Botond, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Szakács Áron, Kósa Gábor, Háczky Ákos, Juhász Patrik. Vezetőedző: Androsch André.

Androsch André vezetőedző: - Szombati napon a keleti futballkultúrába is belekóstolhattunk, ahol 6 mérkőzést játszhattunk olyan csapatok ellen, akikkel ezidáig még nem találkoztunk, tanulságos nap volt.


U11 

Győr, Üstökös Mini torna

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Simkó Áron, Adi Abigél, Finta Boldizsár, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Adi Botond, Kósa Gábor, Juhász Patrik, Fördős Olivér, Poczkodi Ábel, Savanyó Dávid, Háczky Ákos, Erős Donát. Vezetőedző: Androsch André.

Androsch André vezetőedző: - A gyerekek először ismerkedhettek a 8+1-es rendszerrel, sok tanulsággal szolgált, remekül szolgálta a felkészülésünket, gratulálok a csapat minden tagjának!

U10 

Győr, Üstökös Mini torna

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Adi Abigél, Helyes György, Fördős Olivér, Szarka Olivér, Fügh Tamás, Erős Donàt, Csemez Bence, Nagy Domonkos, Sàrkàny Kristóf. Vezetőedző: Kovács Béla.

Kovács Béla vezetőedző: - Nagyon hangulatos, jól megszervezett, színvonalas tornán vehettünk rész partneregyesületünk szervezésében. Szép megoldások, tudatos támadás építések és sok gól jellemezte a játékunkat. Nagyon hasznos volt, hogy idősebb játékosok ellen is pályára léphettünk. Remélem, hogy sok hasonló tornán tudunk majd még részt venni.


U7

Győr, Üstökös Mini torna

ETO FC: Omischl-Soós Áron, Baranyai Ákos, Csiszár Marcell, Fritz Botond, Sipos Hunor, Kababik Benedek, Kerekes Kornél. Vezetőedző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor vezetőedző: - Mini tornán vettünk részt Bácsán, az Üstökös szervezésében amely kiválóan szolgálta a gyerekek fejlődését, gratulálok a minden résztvevő csapatnak! 

Leány U19

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 3-4 (0-0)

Győr, ETO Park

ETO FC: Török -Szabó, Smuk, Hideghéty(Rajkovics), Tóth(Kovács), Rozs (Süveges), Sali, Kern, Máthé, Petrovics, Győri. Vezetőedző: Süle János.

Gsz: Petrovics, Tóth, Rajkovics.

Süle János vezetőedző: - Szinte eseménytelen elő félidő után, a második játékrész, egy fordulatokban gazdag és izgalmas találkozót hozott. Ezen szakasz negatívuma, hogy az első húsz percben, hibáinkból kifolyólag három gólos hátrányba kerültünk és ezzel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, pozitív viszont, hogy rendezve a sorokat, a következő húsz perc alatt már ledolgozta hátrányát a csapat, rákapcsoltak a lányok, agresszíven gólra törően játszottak. Az sem törte meg őket, hogy egy kontra után újra előnyhöz jutott a Puskás. Töretlenül hajtották az eredményt, sorra dolgozták ki a helyzeteket. Három-négy nagy ziccer is kialakult az ellenfél kapuja előtt, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel, sőt a mérkőzés utolsó perceiben még egy büntetőt is elhibáztunk, így sajnos nem sikerült a bravúr.

Leány U17

Illés Akadémia - ETO FC Győr 6-2 (3-0)

ETO FC Győr: Krizsán -Hordós, Konrád, Ézsely, Sulyok, Varga, Halmai, Kovalter, Pusztai, Csóti, Villanueva. Vezetőedző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Pusztai, Ézsely

Tóközi Tímea vezetőedző: - Már a mérkőzést megelőzően is nagyon nehéz helyzetben volt a csapat ami az összeállítás illeti, majd az csak tetézte a problémainkat, hogy az első percben gólt kaptunk! A játékosok koncentrációja nem volt megfelelő az egész mérkőzés folyamán! Gratulálunk a hazai csapatnak!

 

Leány U15

 Illés Akadémia - ETO FC Győr 8-1 (3-1)

 ETO FC Győr: Bán - Kristofori, Szűcs, Mohácsi, Horváth A., Domján, Krasznai, Szabó I., Szabó P., Bágyi (Zsiga), Fligh. Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szabó I. 

Horváth Dóra vezetőedző: - Az egész mérkőzés alatt jobb teljesítményt nyújtott az ellenfél csapata. Megérdemelték a győzelmet.

 

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Fiatal focistáink eredményei - Bajnoki mérkőzések, utánpótlás tornák

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink