Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak a küzdelmek utánpótlás-csapataink számára is.

Utánpótlás-híradó

U17

ETO FC Győr - FTC 0-2 (0-2)

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Brecska - Selyem, Koncz, Mészáros (Brecska Sz.), Csorba, Gönye (Rátonyi), Herczeg, Bakó, Póczik (Pénzes), Vukk (Német), Tollár. Edző: Bognár Zsolt.

Bognár Zsolt: - Nem tudtuk megismételni a múlt héten nyújtott teljesítményünket, de amiért mérges vagyok, hogy ez nem játékban, hanem mentalitásban és hozzáállásban volt így. Védekezésben voltak hibák, amiket a FTC könyörtelenül ki is használt, pedig játékban talán még jobbak is voltunk ekkor. A második félidőben ellenfelünk focizni már nem akart mi pedig nem tudtunk ritmust váltani és gólt rúgni, ami ahhoz kellett volna, hogy legalább az egyik pontot itthon tartsuk. Ennél több kell ETO mezben. Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez.

U16

ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC 2-3 (0-2)

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Kocsis, Zója-Katona, Csorba D., Csiszár, Khodak (Garai), Fatuanov, Pálfalvi, Szerémi (Lukácsy), Ilyés, Turcsik (Varga M.), Csorba T. (Jándli). Edző: Máté Győző

Gsz.: Pálfalvi, Garai.

Máté Győző- Nagy fölényben, jól játszott csapatom, elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, sajnálom, hogy nem sikerült pontot, pontokat szereznünk.


U14

ETO FC Győr - Budapest Honvéd-MFA 0-0 (0-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Lengyel - Pécskai, Vasi, Csernyi, Béres - Hernádi (Vitális), Kuzma, Adi (Mádi) - Horváth (Kiss), Steszli (Gerecs), Balogh. Edző: Szekeres Adrián.

Szekeres Adrián- Több jó egyéni teljesítmény kellett ahhoz, hogy viszont lássuk a hétköznapokban gyakorolt taktikai elemeket, a gyerekeket dicséret illeti a mérkőzéshez való hozzáállásuk miatt. Futball tudásukkal és mentalitásukkal sikerült eltünteti a két csapat közötti tabellán mutatott nagy pontkülönbséget.


U13 

ETO FC Győr - Király SE 3-0

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Orbán - Vasi, Bognár, Schreiber, Pálla - Vitális, Jakabovits, Hujber – Hardon. Cserék: Burján, Schmuck, Bakonyi, Kocsis, Heller, Omischl-Soós. Edző: Mondovics Dávid.

Gólszerzők: Hardon 2, Kocsis 

Mondovics Dávid- Az első percben már sikerült megszereznünk a vezetést, amivel megalapoztuk a mérkőzést. Szinte végig az ellenfél térfelén voltunk, de meg kell dicsérnem az ellenfelet is, mert nagyon szimpatikusan es szervezetten játszottak. Jól járattuk a labdát és szemre is tetszetősen játszottunk. Gratulálok a fiúknak!


U13

MTE - ETO FC Győr 1-9

Mosonmagyaróvár.

ETO FC: Burján - Vasi, Bognár, Schreiber, Pálla - Jakabovits, Hardon, Hujber – Heller. Cserék: Oláh,Bakonyi, Kocsis, Gyécsek, Omischl-Soós. Edző: Mondovics Dávid.

Gólszerzők: Pálla 4, Hujber 2, Omischl-Soós 2, Kocsis

Mondovics Dávid: - A mérkőzés elejétől fogva jó felfogásban játszottunk a focizni akaró ellenfelünk ellen. Megfelelő volt a játék sebessége védekezésben és támadásban is. Nagyon szép kombinációkat láttam a játékosoktól és a hozzáállás is kiváló volt! Gratulálok nekik a heti teljesítményükhöz!

 U12

MTE - ETO FC Győr 0-5

Mosonmagyaróvár, Wittmann-park.

ETO FC Győr: Oláh - Péter, Dan, Varga M, Szakács - Károlyi, Vincze, Varga P – Virág. Cserék: Kaszás, Stefanics, Mihalovics, Major, Hajdina, Vargán. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Stefanics 3, Mihalovics, Major

Lakatos Attila- Nagyon hasonlított a mai MTE elleni mérkőzésünk a szerdai bajnokinkra, hiszen ezúttal is kellett két negyed mire felőröltük a védekezésre összpontosító ellenfelünket. A kis különbség ezúttal abban volt, hogy ma fáradtabban mozogtunk. Az utolsó negyedre okos játékot kértem a fiúktól, aminek maximTE - ETO FC Győr 0-5álisan eleget tettek, így végül megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk nagy labdabirtoklási fölényünk mellett.

 

U12

ETO FC Győr - Király SE 7:1

Győr, Üstökös sporttelep

ETO FC Győr: Oláh - Szakács, Dan, Varga M, Hajdina - Károlyi, Vincze, Mihalovics, Virág. Cserék: Kaszás, Stefanics, Szalay, Varga P, Major, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Szakács 3, Stefanics 2, Virág, Mihalovics

Lakatos Attila: - A mérkőzés kulcsa a türelem volt, amit az első perctől fogva megértették a Srácok. A nagyon szervezett ellenfelünk védekezését az első két negyedben még nehezen törtük fel, de a harmadiktól a magabiztos labdabirtoklásunk nagy fölénye már gólokban is megmutatkozott. Voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, pillanatai, amikor csak ültem a kispadon, és gyönyörködtem a Fiúk játékában. "Rabónás" passzok, szivárványcsel, ollózás mind mind azt bizonyítják, hogy élvezettel, örömmel játszottak ma is, gratulálok!


U11

Bozsik Torna, Tatabánya.

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Balaskó Áron, Finta Boldizsár, Kósa Gábor, Háczky Ákos, Farkas-Pohárnok Olivér, Savanyó Dávid, Poczkodi Ábel, Juhász Patrik. Edző: Androsch André.

Androsch André- Vasárnap délelőtt három mérkőzést játszottunk, Tatabánya, MTE és a Gyirmót csapatai ellen, nem volt összhangban a csapat, sokszor hoztunk rossz döntéseket, pontatlanság és körülményesség jellemezte játékunkat. 


U11

Érsek Zsolt emléktorna

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Balaskó Áron, Finta Boldizsár, Kósa Gábor, Virág Levente, Szakács Áron, Schmidt Gergő, Gulyás Ábel, Elek Zalán, Fekete Ádám. Edző: Androsch André

Androsch André- Vasárnap délután négy színvonalas mérkőzést játszottunk, amit a srácok kiváló tartalommal töltöttek meg, csapatként és egyénenként is zseniális teljesítményt mutattak. Nagy gratuláció társaságnak!


U10

Bozsik Torna, Tatabánya.

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Fördös Olivér, Adi Abigél, Szarka Olivér, Mandel Marcell, Sárkány Kristóf, Csemez Bence, Erős Donát, Klema Dominik, Fügh Tamás. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla- Kicsit megváltoztatott szabályokkal, de nagyon jó hangulatú, színvonalas tornán vettünk részt Tatabányán. A gyerekek a megszokottnál kicsit lassabban, több hibával játszottak, de a kért felfogásban, többször nagyszerű döntésekkel, szép támadásokkal és remek gólokkal örvendeztettek meg. Gratulálok a csapatnak!

U9

Bozsik Torna, Tatabánya.

ETO FC: Melkovics Máté, Vadász Patrik, Németh Hornung Lukács, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté, Vizler Csongor. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás- Három mérkőzést játszottunk a mai Bozsik tornán. A gyerekek ma a megszokottnál több technikai hibával játszottak és a kapu előtt a pontatlanabbak voltak a támadás befejezéseknél. Ami pozitív, hogy a kapkodó játékunk ellenére is több remek támadást is sikerült vezetnünk. Gratulálok a srácoknak!

U9

Érsek Zsolt Emléktorna, Dunaszerdahely.

ETO FC: Melkovics Máté, Nagy Zétény, Kovács Kristóf, Horváth Ádám, Oross Ármin, Vizler Csongor, Szabó Zétény. Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Csapatunk minitornán vett részt Dunaszerdahelyen, ahol négy kiválóan felkészített csapat ellen tudtunk játszani. A gyerekek minden mérkőzésen maximálisan koncentráltak voltak és sok gólt szerezve veretlenül hagytuk el a pályát minden mérkőzés után. Tetszett, hogy a nagy nyomás ellenére is kiválóan birtokoltuk a labdát és nem illetődtünk meg a már túlzóan is agresszív ellenféltől. Szuper rendezvény volt, köszönjük a meghívást! Gratulálok a srácoknak, ez egy igazi csapatmunka volt több remek egyéni teljesítménnyel!

A szervezők döntése alapjánkiváló játékáért különdíjban részesült: Oross Ármin.


U8

Minitorna, Gyirmót.

ETO: Szűcs Bálint, Dulka Benjámin, Vasárus Máté, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás- Öt mérkőzést játszottunk a mai napon jól felkészített ellenfelekkel szemben. Játékunkon látszott a bátor egyéni játék és a szép kombinációk is. A befejezések hatékonyságán, illetve az egymásért való küzdeni tudáson még javítanunk kell. Bízom benne, hogy ez legközelebb már sikerülni fog!

U7

Minitorna, Gyirmót.

ETO FC: Baranyai Ákos, Sipos Hunor, Csiszár Marcell, Kállai Marcell Tamás, Kerekes Kornél, Fritz Botond, Kababik Benedek. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Remek alkalom volt, hogy rengeteg játékperccel és tapasztalattal gazdagodjunk. A mérkőzéseken a srácok tudták alkalmazni az edzéseken tanultakat. Bátran cseleztek és egész nap remek hozzáállással fociztak. Gratulálok az egész csapatnak!

Leány U17

Puskás Akadémia - ETO FC Győr 6-0 (1-0)

Felcsút.

ETO FC Győr: Krizsán -Farkas, Konrád, Ézsely, Sulyok, Hordós (Csóti), Varga, Szalai, Halmai, Pusztai, Kovalter. Edző: Tóközi Tímea.

Tóközi Tímea- A mai mérkőzésen sajnos csak az első félidőben tudtuk megnehezíti a listavezető Puskás dolgát. Gratulálunk a hazai csapatnak!


Leány U15

Puskás Akadémia - ETO FC Győr 10-0 (9-0)

Felcsút.

ETO FC Győr: Bán - Fligh, Mohácsi, Szűcs, Horváth A., Szabó I., Bozsóki, Krasznai, Kristofori, Szerdahelyi (Domján), Zsiga (Bágyi). Edző: Horváth Dóra.

Horváth Dóra- Sajnos nem az elképzeléseink alapján alakult ez a mérkőzés. Az első félidővel maximálisan elégedetlen vagyok. A pihenő után összeszedték magukat a lányok. Gratulálok az ellenfélnek. Megérdemelték a győzelmet.


Leány U14

ETO FC Győr - Illés Akadémia 4-0 (2-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Tóth - Horváth A., Fligh, Szabó I., Szerdahelyi (Lenti), Bozsóki Lakatos, Horváth Z. (Haris), Kopp (Szűcs). Edző: Horváth Dóra.

Gsz..: Horváth A. (2), Haris, Lakatos.

Horváth Dóra- Ha őszinte szeretnék lenni nem ez volt életünk mérkőzése. Láttuk már jobban és szebben is focizni lányainkat. Rengeteget hibáztunk a pályán, de ennek ellenére is sikerült négyszer betalálnunk az ellenfél kapujába. Fiataljaink nagyon jól szálltak be a játékba és kapusunknak is sokat köszönhetünk. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez.


Leány U11

Bozsik torna, Győrújfalu.

ETO FC: Vadász Anna, Döme Dóra, Régi Maja, Fábry Lia, Rigó Hanna, Szlavonics Dorina, Sári Laura, Herczku Lili, Hunyadi Csenge, Tóth Bíborka, Kelemen Zsófia. Edző: Molnár Attila.

Molnár Attila- Vasárnap egy jó hangulatú, bár elég hűvös időben zajló Bozsik tornán vettünk részt Győrújfalun. Négy mérkőzést játszottunk, nagyrészt fiúk ellen, és három győzelem mellett egy döntetlent értünk el. A játékban ismét léptünk előre egyet, letámadással próbáltunk labdát szerezni, és a támadásainkat lövéssel befejezni. Védekezésünk stabil volt, egy gólt kaptunk a négy meccsen, és szép támadásokat vezettünk, lőttünk gólt rögzített helyzetből, és kijátszott szituációból is. Mindenki jól érezte magát, Fábry Lia kapta a nap végén az oklevelet.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink