Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Bajnoki mérkőzések mellett többek között rangos nemzetközi tornán vettek részt utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC 1-3 (0-3)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Sebők - Kulcsár, Horváth B., Kelemen M., Bognár B. (Kráz), Balogh Á., Herczeg, (Fekete M.), Bánáti (Sós), Balajthy (Bíró), Vukk (Varga O.), Moharos. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Moharos.

Csató Sándor: - Egy gyenge első félidőt produkáltunk, ahol az ellenfél ránk erőltette az akaratát és a hibáinkból gólt szerzett. A második félidőben viszont a jobbik arcunkat mutattuk. Rögtön kezdés után gólt szereztünk, helyzeteket tudtunk kialakítani. Agresszívabb, harcosabb hozzáállásunknak köszönhetően nyomás alatt tudtuk tartani a jó erőkből álló ellenfelünket.

 

U17

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 3-5 (0-1)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion.

ETO FC: Brecska D. - Selyem, Koncz, Mészáros, Csorba, Gönye (Brecska Sz.), Herczeg, Bakó, Póczik (Rátonyi), Vukk, Tollár (Német). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Vukk (2), Bakó, Tollár, Csorba.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó és fordulatos mérkőzést játszottunk. A győzelmet a hozzáállásunknak és a helyzetkihasználásunknak köszönhetjük, de a játékban a Fehérvár a mérkőzés nagy részében fölénk nőtt. Játékunkkal és a szervezettségünkkel elégedett vagyok, de a védekezésen javítani kell. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U16 (03.22.)

ETO FC Győr - FTC 1-2 (0-1)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Kocsis - Csorba D., Csiszár (Turcsik), Prettenhoffer (Khodak), Csorba N., Pénzes, Pálfalvi, Fatuanov (Csorba T.), Szerémi, Ilyés, Zója-Katona. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Csorba D.

Máté Győző: - Játékban ellenfelünk fölé nőttünk, viszont a helyzeteinket sajnos nem tudtuk értékesíteni.

 

U16 (03.25.)

Paksi FC - ETO FC Győr 0-2 (0-0)

Paks.

ETO FC: Kocsis - Csorba D., Csiszár, Prettenhoffer, Khodak (Turcsik), Pénzes, Pálfalvi, Szerémi (Lukácsy), Ilyés (Somogyi), Zója-Katona, Csorba T. (Fatuanov). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Szerémi, Pálfalvi.

Máté Győző: - Kiváló második félidei játékunknak köszönhetően megérdemelt a győzelmünk. Gratulálok játékosaimnak!

 

U13 - Nemzetközi Torna

Horvátország, Umag.

ETO FC: Orbán Vajk, Burján Barnabás, Ruzsicska Dominik, Szabó Bence, Bognár Álmos, Mészáros Barnabás, Pálla Noel, Schreiber Noel, Vitális Noel, Szabó Boldizsár, Hardon István, Vincze Barnabás, Jakabovits Sámuel, Homola-Vaskó Zalán, Mészáros Zsombor, Elő Csongor, Hujber Balázs, Bakonyi Zoltán, Vasi Zsolt. Edző: Mondovics Dávid.

Mondovics Dávid: - Három napos nemzetközi tornán vettünk részt, ahol a csoportban többek között szerepelt az AC Milan és a Maribor csapata is. Az első mérkőzést sikerült jól küzdenünk, hiszen az AC Milan csapatát vertük meg 1-0-ra, Szabó Boldizsár góljával! Második helyen jutottunk tovább a csoportból 3 győzelemmel és 2 döntetlennel, kapott gól nélkül. A legjobb nyolc köze jutásért az Arsenal legjobbjaival játszottunk, ahol egy szoros mérkőzésen az utolsó percben kapott góllal kaptunk ki. Az eredmény ellenére kijelenthetjük, hogy a teljes mérkőzésen a játék minden elemében partnerei voltunk az Arsenalnak és bizonyos időszakokban föléjük is tudtunk nőni. Így a 9. helyért játszottunk az NK Krka csapatával, akiket lefocizva, de helyzeteinket kihagyva 0-0-ás rendes játékidő után 7-6-ra tudtuk megverni őket egy izgalmas büntetőpárbajban. Az egész tornán jól és magabiztosan játszottunk, támadásban és védekezésben is extra teljesítményt nyújtottunk, amit jól mutat az egy kapott gólunk is.

A tornát végül az AC Milan csapata nyerte meg, de külön öröm és elismerés számunkra, hogy csak mi tudtuk megverni őket a tornán és gólt is csak mi tudtunk rúgni nekik! Gratulálok minden játékosnak és stábtagnak, nagyon színvonalas és izgalmas tornán tudtuk megmutatni magunkat, ahol sikerült mindenkivel megismertetni az ETO nevet! Köszönjük a lehetőség a vezetőségnek, hogy részt vehettünk a tornán.

U12

Üstökös U13 - ETO FC Győr U12-U13 vegyes 2-7

Győr, Üstökös sporttelep.

ETO FC: Kaszás - Schmuck, Dan, Varga M, Hajdina, Károlyi, Omischl-Soós, Mihalovics, Szakács, Virág, Péter. Cserék: Stefanics, Szalay, Vass, Gyécsek, Varga P., Major. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Schmuck (2), Szakács, Szalay, Stefanics, Mihalovics, Omischl-Soós.

Lakatos Attila: - A csapatunk második nagypályás edzőmérkőzését játszotta kiegészülve az U13-as csapat umagi tornáról lemaradó játékosaival. Nagy fölényben, helyenként magabiztos labdabirtoklással, látványos technikai elemekkel játszottak a fiúk, a mérkőzésen azt láttam, hogy nagyon élvezik a játékot."

 

U11 - Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Cseszregi Zétény, Vitéz Lóránt, Simkó Áron, Virág Levente, Balaskó Máté, Balaskó Áron, Szakács Áron, Adi Botond, Háczky Ákos, Poczkodi Ábel, Kósa Gábor, Juhász Patrik. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Mai napon három remek erőfelmérőt játszhattunk, ahol már egyre több tudatos elemet láthattam, jó úton járunk, gratulálok a csapatnak!

 

U10 - Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Pécsi Axel, Helyes György, Fürdős Olivér, Adi Abigél, Szarka Olivér, Nagy Domonkos, Sárkány Kristóf, Sásdi Levente, Erős Donát, Klema Dominik, Fügh Tamás. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Az idei első hazai Bozsik tornán jó játékot, sok helyzetet és rengeteg gólt láttam a csapattól. Színvonalas mérkőzéseken, nagy jó ellenfelek ellen is sikerült a saját játékunkat játszani. A labdakihozatalokban ma kicsit többet hibáztunk, de az ellenfelek kapuja előtt kijavítottuk ezeket a hibákat. Gratulálok a csapatnak!

 

U9 - Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Csongor Zente, Melkovics Máté, Kovács Kristóf, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Oross Ármin, Nagy Zétény, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Vasárnap hazai rendezésű tornán, kiváló időben mérhettük össze a tudásunkat a dunaszerdahelyi DAC, a Kaposvár és a Király SE csapatai ellen. A mérkőzéseket tetszetős, helyenként kombinatív játékot bemutatva sikeresen teljesítették a srácok. Öröm látni, ahogy a gyerekek hétről-hétre fejlődnek. Különdíjban részesült: Oross Ármin kiváló játékáért! Gratulálok a srácoknak!

 

U8 - Minitorna (DAC)

ETO FC: Bolla Dávid, Boros Máté, Szűcs Bálint, Stehenics Patrik, Laki-Tóth Soma, Vasárus Máté, Záviori Soma, Csongor Zente, Nagy Zétény, Németh Hornung Lukács, Melkovics Máté, Wágenhoffer Máté. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton Dunaszerdahelyen lépett pályára U8-U9-es vegyes csapatunk egy minitorna keretében, ahol három kiváló mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló szlovák csapatok ellen. A gyerekek felszabadultan játszottak és sok gólt szereztek minden mérkőzésen. A srácok rengeteg játékpercet gyűjthettek és sok tapasztalattal gazdagodhattak.

 

U8 - Bozsik Fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Dán Milán, Boros Máté, Stehenics Patrik, Závori Soma, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - A szombati dunaszerdahelyi minitorna után újra pályára léptek a fiúk az Üstökös által rendezett első tavaszi Bozsik Fesztiválon. Ma is sok szép felépített támadást vezettek a fiúk, amikből gyönyörű gólokat szereztek. Oklevéllel kiemelt játékosunk Laki-Tóth Soma lett. Gratulálok a fiúknak, mert mindkét nap kiválóan fociztak!

 

U7 - Bozsik Fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Sipos Hunor, Kállai Marcell Tamás, Omischl-Soós Áron, Baranyai Ákos, Kababik Benedek, Fritz Botond, Adi Barnabás. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szép időben sok játékperccel és élménnyel gazdagodtak a srácok a mai napon. A mérkőzéseken nagy kedvel és ügyesen játszottak. Szép cselekkel és gólokkal örvendeztették meg a nézőket. Gratulálok az egész csapatnak!

 

U14 Leány

Kelen - ETO FC Győr 0-1 (0-0)

ETO FC: Tóth - Horváth A., Fligh, Szabó I., Szerdahelyi (Lenti), Bozsóki (Kopp), Lakatos, Horváth Z. (Haris), Zsiga (Pántya). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Horváth Z.

Horváth Dóra: - Parádés teljesítményt nyújtva sikerült megnyernünk a mérkőzést a jól védekező Kelen csapata ellen. Jó érzés volt végig nézni a kispadról, ahogy az utolsó percig küzdöttek, összpontosítottak a lányok. Gyönyörű cseleket, kombinációkat láthattunk. Ez a lendület reményeim szerint a szezon következő részében is kitart majd.

 

Leány U9 – Bozsik Torna (Győrújfalu)

Leány U7 – Bozsik Torna (Győrújfalu)

 

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink