Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Év emberei, Év sportolói: Kisalföld-díj az ETO-nak!

Az elmúlt hónapokban a Kisalföld olvasói több tízezer voksot adtak le az év sportolója és az év embere közönségdíj szavazásán. A szerkesztőség célja az volt, hogy olvasóik segítségével díjazzák és elismerjék Győr-Moson Sopron megye kiválóságainak nem mindennapi munkásságát. Az elismeréseket hétfőn győri székházukban Varga Ottó, a Kisalföld főszerkesztője és Papp Győző, a sportrovat vezetője adta át.

Év emberei, Év sportolói: Kisalföld-díj az ETO-nak!

Az Év Embere közönség díját 2022-ben Süly Sándornének, Halászi díszpolgárának, a község háziorvos asszisztensének szavazták meg. A győri régióból Szabó Krisztián, tanító, a 2022. év zöldség-gyümölcs hőse, a soproni régióból Taschner Tamás, turisztikai és kulturális szakember, a mosonmagyaróvári régióból Horváth Imre a jótékonysági horgászversenyek szervezője, míg a rábaközi régióból Kiss Miklós, hejlegény, a kónyi hagyományőrző és kulturális egyesület vezetője vette át az Év embere elismerést. Varga Patrik, a Konyhafőnök tavalyi győztese az online szavazáson elért első helyezésért oklevelet vehetett át.

A megye legjobb sportolói 2022-ben Kopasz Bálint kajakos és Jakabos Zsuzsanna úszó lett. Az év csapata díjat a Sopron Basket érdemelte ki. Az utánpótlásban a férfiaknál Molnár Botond tornász, míg a női utánpótlásban Gyertyás Róza kosárlabdázó, valamint parasport kategóriában Szvitacs Alexandra asztaliteniszezőt díjazták.

A közönségszavazáson a legjobb női és férfi sportolónak járó díjat Sass Edit tekéző és Mészáros Krisztofer tornász kapta. A legjobb női csapat az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, a legjobb férficsapat pedig a Soproni Tigrisek kerekes székes kosárlabda csapata lett.

- Vármegyénkben élők adják a térség értékét. A Kisalföld, mint Győr-Moson-Sopron napilapja, fennállása óta fontos feladatának érzi, hogy támogassa, segítse és elismerje azokat az embereket, akik munkájukkal, hivatásukkal, lelkesedésükkel, elkötelezettségükkel, teljesítményükkel, karitatív vagy közösségépítő erejükkel az átlagnál többet tesznek azért, hogy szebbé, jobbá, ismertebbé  tegyék szűkebb vagy tágabb környezetüket - fejtette ki beszédében Varga Ottó főszerkesztő.

- Nemcsak itthon, de az európai sport színterén is remeklő győri és soproni kosárlabda -, valamint győri és mosonmagyaróvári kézilabda csapatokat megelőzve végeztünk az első helyen a közönségszavazáson – mondta Horváth Cs. Attila, az ETO FC Győr női szakág vezetője, aki Süle Dórával egyetemben képviselte a győztes együttest az ünnepségen. – A Kisalföldnek a kiváló szervezést, az olvasóknak pedig a sok-sok szavazatot köszönjük! Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ilyen nagyszerű emberek között vehettük át a díjat, amit nagy szeretettel ajánlunk fel a klubunk vezetőinek, edzőinek, játékosainak, munkatársainak, szurkolóinak, az ETO-család tagjainak.  

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink