Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Befejezte, de nem búcsúzott

Fél „Patti” kislányként került a zöld-fehérekhez, már 16 évesen bemutatkozott az élvonalban, és szerepelt a magyar utánpótlás és felnőtt válogatottban is. Ikertestvérével, Alexandrával együtt - ő tavaly nyáron fejezte be profi pályafutását -, nagyon sokat tett az ETO-ért, a női labdarúgás fejlődéséért, népszerűsítéséért. Patrícia is természetesen tagja volt az elmúlt esztendőben sporttörténelmet írt győri együttesnek, amely Magyar Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes lett. Az első osztályú futballt januárban ugyan befejezte, - így a jövőben több időt fordíthat sikeres vállalkozására - ám a klubtól nem búcsúzott, mert „tesójával” együtt rendszeresen jelen van az ETO mérkőzésein. Természetesen, hiszen a Fél-testvérek a pályán vagy a pályán kívül, mindig ehhez a csapathoz tartoznak!  

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink