Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Befejezte, de nem búcsúzott

Fél „Patti” kislányként került a zöld-fehérekhez, már 16 évesen bemutatkozott az élvonalban, és szerepelt a magyar utánpótlás és felnőtt válogatottban is. Ikertestvérével, Alexandrával együtt - ő tavaly nyáron fejezte be profi pályafutását -, nagyon sokat tett az ETO-ért, a női labdarúgás fejlődéséért, népszerűsítéséért. Patrícia is természetesen tagja volt az elmúlt esztendőben sporttörténelmet írt győri együttesnek, amely Magyar Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes lett. Az első osztályú futballt januárban ugyan befejezte, - így a jövőben több időt fordíthat sikeres vállalkozására - ám a klubtól nem búcsúzott, mert „tesójával” együtt rendszeresen jelen van az ETO mérkőzésein. Természetesen, hiszen a Fél-testvérek a pályán vagy a pályán kívül, mindig ehhez a csapathoz tartoznak!  

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink