Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnoki küzdelmek.

Utánpótlás-híradó

U19

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 0-0

Budapest, Vasas Sporttelep.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B., Kelemen, Mikolay (Tollár), Balogh Á., Herczeg M. (Fekete M.), Bánáti (Sós), Bognár B., Moharos (Vukk), Balajthy (Bakó). Edző: Csató Sándor.

Csató Sándor: - Egy küzdelmes mérkőzésen nagyon jól kezdtünk. Magabiztosak voltunk, jól járattuk a labdát egy zártan, és agresszívan védekező ellenféllel szemben. Később kiegyenlítetté vált a játék, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, de ezek kimaradtak. A látottak alapján, igazságos eredmény született.

 

U17

Paksi FC - ETO FC Győr 0-3 (0-1)

Paks, Paksi FC Stadion.

ETO FC: Kocsis - Selyem, Koncz, Mészáros, Mikolay, Gönye, Rátonyi, Póczok (Balogh), Bakó (Homola), Tollár (Német), Vukk. Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Balogh (2), Mészáros.

Lipták Zoltán: - Egy kellemetlen stílusú ellenféllel szemben, szép gólokat szerezve magabiztos győzelmet arattunk.

 

U16

ETO FC Győr - DVTK 3-1 (0-1)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Papp - Csorba D., Pálfalvi, Csiszár, Khodak (Csorba N.), Pénzes (Csorba T.), Fatuanov, Szerémi, Ilyés, Zója-Katona, Turcsik (Méhes). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Szerémi, Csorba T., Ilyés.

Máté Győző: - Sok pontatlanság jellemezte játékunkat a mérkőzés nagy részében, a második félidei fordításhoz viszont gratulálok játékosaimnak!

 

U15

Illés Akadémia - ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Szombathely, Illés Akadémia.

ETO FC: Hajczinger – Hideg, Mészáros, Prettenhoffer, Havasi, Lukácsy, Szarka, Algács (Csiszár), Molnár, Farkas (Somogyi), Tóth O. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Prettenhoffer.

Tuifel Péter: - A magunk szempontjából nagyon jó mérkőzést játszottunk az Illés ellen, az eredménytől függetlenül jó volt látni, hogy a srácok élvezték minden pillanatát. Szeretnénk ezen az úton maradni.

 

U14

DVSC - ETO FC Győr 3-0 (1-0)

Debrecen, DLA Edzőközpont.

ETO FC: Lengyel - Pécskai (Kiss), Vasi, Csernyi, Béres, Hernádi (Horváth), Kuzma, Czuppon, Adi (Vitális), Balogh, Mészáros (Gerecs). Edző: Szekeres Adrián.

Szekeres Adrián: - Az első 15 perc megilletődöttsége után elhittük, ha merünk futballozni, akkor tudunk is - bár ekkor sem tudtuk eltűnteti a két csapat közötti magasság és súlybéli különbséget. Az eredmény szempontjából a második félidőben kapott két pontrúgás gól eldöntötte a mérkőzést, azonban semmi okunk nincs a keseregni, a gyerekek igyekeztek a lehető legjobb tudásuk szerint játszani.

 

U13

Gyirmót SE - ETO FC Győr 1-5

Gyirmót, Alcufer stadion.

ETO FC: Burján - Vasi, Kocsis, Pálla, Bakonyi, Jakabovits, Hardon, Hujber, Heller. Cserék: Schmuck, Gyécsek, Major, Szalay, Vass, Omischl-Soós. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon (2), Bakonyi, Jakabovits, Heller.

Mondovics Dávid: - Jó felfogásban játszottunk a jól védekező gyirmótiak ellen. Sok helyzetet alakítottunk ki, de vagy a pattogós pálya, vagy a mi pontatlanságunk miatt sokszor nem tudtunk hatékonyabbak lenni. Kevés helyzetüket is a mi figyelmetlenségünk miatt tudták kialakítani. Több jó egyéni teljesítményt is láttam ezen a szép napon.

 

U12

Gyirmót SE - ETO FC Győr 0-6

Gyirmót, Alcufer stadion.

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Dan, Hajdina, Károlyi, Vincze, Mihalovics, Virág. Cserék: Kaszás, Péter, Varga M., Stefanics. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Virág (2), Szakács, Károlyi, Vincze, Stefanics.

Lakatos Attila: - Végig maximális koncentrációra késztetett minket a játékban ügyes gyirmóti csapat, és ebben a fiúk jól állták a sarat, mert ezúttal is kevés lehetőséget adtunk az ellenfélnek. Összességében kissé takaréklángon, de jó elvekben játszottunk több jó egyéni teljesítménnyel.

 

U11 – Bozsik Torna (MTE)

ETO FC: Cseszregi Zétény, Gertsner Bence, Finta Boldizsár, Balaskó Áron, Kósa Gábor, Adi Botond, Balaskó Máté, Savanyó Dávid, Háczky Ákos, Juhász Patrik. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Mindhárom mérkőzésen jó felfogásban játszottunk, az edzésen gyakorolt elemeket nagyszerűen alkalmazták a srácok. Az utolsó percekig nagy hittel és szenvedéllyel fociztak, gratulálok mindenkinek!

 

U10 – Bozsik Torna (MTE)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Fördős Olivér, Adi Abigél, Szarka Olivér, Nagy Domonkos, Mandel Marcell, Csemez Dávid, Erős Donát, Klema Dominik, Kovács Konrád. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Az idei első tavaszi Bozsik Tornán nagyon szép támadás építéseket és sok gólt láttam a gyerekektől. A labdakihozatalaink egyre folyamatosabbak voltak. Néha kicsit szűken játszottunk, de ez talán a sok termi edzés miatt volt. Öröm volt látni, hogy egyre többször köszönt vissza az edzéseken gyakorolt játék filozófia, technikai elemek megjelentek a csapatjátékban is. Gratulálok a játékosoknak!

 

U9 - Bozsik Torna (MTE)

ETO FC: Kovács Kristóf, Csongor Zente, Melkovics Máté, Vizler Csongor, Nyerges Flórián, Szabó Zétény, Németh Hornung Lukács, Oross Ármin, Horváth Ádám. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon az idei első tavaszi Bozsik Tornán vettünk részt Mosonmagyaróváron, ahol három mérkőzést játszottunk az MTE, a Gyirmót FC és a Tatabánya csapatai ellen. A gyerekek magabiztos, felszabadult és fegyelmezett játékot mutattak be a mai napon is. Támadásvezetéseink és a szerzett gólok élményszámba mentek. Igazán kitettek magukért a srácok, büszke vagyok a csapatra!

 

Leány U19 (03.16.)

ETO FC Győr – FTC 0-5 (0-2)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Csontos - Kuntzl, Virág (Rajkovics), Smuk, Szatmári (Kovács), Kern, Petrovics (Konrád), Rozs (Varga), Szabó, Győri, Tóth (Máthé). Edző: Süle János.

Süle János: - Védekezésben rossz megoldásokat választottunk, többször is előfordult, hogy feleslegesen szögletre mentettünk bedobás helyett. Büntetett is a foci, négy gólt is szerzett a Fradi sarokrúgásból, vagy az utániszituációkból. Korán hátrányba is kerültünk, ez sem volt túl szerencsés, idegessé és bátortalanná vált a játékunk. Keveset birtokoltuk a labdát, így támadásban sem tudtunk megfelelőt nyújtani, ezért még a szépítésre sem futotta. Jobb volt a Ferencváros, de buta hibáinkkal ma nagyon megkönnyítettük a dolgukat.

 

Leány U19 (03.18.)

St.Mihály - ETO FC Győr 9-0 (5-0)

ETO FC: Csontos (Csóti) - Kuntzl (Ézsely), Virág, Smuk, Rajkovics (Kovács), Konrád (Varga), Süveges, Rozs, Tóth, Győri, Máthé. Edző: Süle János.

Süle János: - A sérülések, betegségek és eltiltások miatt megtizedelt csapatunknak nagy falatnak bizonyult a hét NBI-es kerettagjával megerősített Szeged. A játékban is felülmúltak minket, de főleg futó gyorsaságban voltak látványos különbségek, és ez döntőnek bizonyult a mérkőzés végeredményét illetőleg.

 

Leány U17

ETO FC Győr - St. Mihály 3-0 (2-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Krizsán - Farkas, Ézsely, Konrád, Sulyok, Halmai, Hordós (Patyi), Varga, Szalai, Fligh (Csóti), Pusztai. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Konrád, Fligh, Pusztai.

Tóközi Tímea: - Próbáltuk a védekezésünk egységét megtartani az egész mérkőzés folyamán, a labdaszerzések után nem kapkodni a támadás építésekben. Az elképzeléseink szépen megvalósultak a játékidő nagy részében. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt a győzelmünk, gratulálunk a játékosainknak!

 

Leány U15

ETO FC Győr - St. Mihály 1-3 (0-2)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Bán - Kristofori, Szűcs, Mohácsi, Domján, Krasznai (Bágyi), Horváth A., Bozsóki, Szerdahelyi, Szabó P., Fligh. Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Fligh.

Horváth Dóra: - Az első félidőben teljes mértékben elégedetlen voltam csapatom játékával és hozzáállásával. A pihenőben tisztáztunk pár dolgot, majd óriási lendülettel tértünk vissza a pályára. Mindenki egy célért küzdött, hajtott az utolsó percig. Összpontosítottunk az edzéseken tanultakra. Jó volt látni a lányokat így összetartani, de sajnos későn ébredtünk fel. Bízom benne, hogy hibáinkból sikerül tanulnunk.

 

Leány U11 – Magic Ball torna, Budapest (03.15.)

Molnár Attila: - Hét csapatos tornán vettünk részt Budapesten. Fővárosi csapatok mellett a Nyíregyháza két csapattal vett részt az U11 lány tornán. Mi mind a hat mérkőzésünket megnyertük, így veretlenül lettünk elsők. Végig domináltunk a meccseinken, védekezésben, és támadásban előre léptünk, azonban a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő, nagyobb arányban is nyerhettünk volna, de a kapu előtt nem mindig döntöttük jól. Mi játszottunk egyedül rombusz formációban, négy plusz egyeben, 20X40 méretű műfüves pályán. Ezzel mind védekezésben, mint támadásban létszámfölényt tudtunk kialakítani, és helyzeteket kidolgozni. A lányok élvezték a játékot, és sikerélménnyel térhettek haza.

 

Leány U11 – Bozsik Torna (Győrújfalu)

ETO FC: Döme Dóra, Herczku Lili, Kelemen Zsófia, Rigó Hanna, Fábri Lia, Sári Laura, Szlavonics Dorina, Vadász Anna, Tóth Bíborka, Jakab Réka. Edző: Molnár Attila.

Molnár Attila: - Hétvégén az U11-es lány csapat Bozsik tornán vett részt Győrújfalun. Öt mérkőzést játszottunk, egy lány csapattal, és négy fiú csapattal mérkőztünk. Voltak beteg és sérült játékosaink, de így is erős kerettel tudtunk részt venni a tornán. Végig koncentráltak voltak a lányok, több ízben is megfordították az adott mérkőzés állását a javunkra.

 

Leány U9 – Magic Ball torna

ETO FC: Rigó Hanna, Szlavonics Dorina, Somogyi Alexa, Vajda Kamilla, Sári Laura, Döme Dóra. Edző: Keglovich Ferenc.

Keglovich Ferenc: - Budapesten nagyszerű tornán vettünk részt, ahol 3x15 percet játszottak a lányok, és mind a három mérkőzésüket egyaránt megnyertek az Újpest, az MTK és a Kelen gárdája ellen. Döme Dóra 11 gólt szerzett a tornán, amihez külön is gratulálunk!

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink