Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Noha a szezon egyik legjobb első félidőjét produkálta csapatunk a Kazincbarcika ellen, mégis mindössze egy pontot sikerült begyűjteni a hétvégi bajnokin.

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Csapatunk egyik legjobbja Kiss Balázs volt, aki szinte valamennyi akcióban benne volt, a gólt megelőző szituációban is főszerepet vállalt előretörésével.

Kiss Balázs: - Nagyon jó első félidőt produkáltunk, sikerült mindent megvalósítanunk, amit elterveztünk a videózások alapján. Feltérképeztük a Kazincbarcikát, élveztük is a játékot, a vezető gólt viszonylag korán meg is tudtuk szerezni. Sajnos újabb gólt nem tudtunk lőni, pedig a helyzeteink megvoltak. A második félidő nem úgy alakult, az akarásunkkal nem volt baj, játékban viszont kicsit visszaesett a teljesítményünk. Remélem a következő mérkőzéseken a csapat is és én is az első félidőben látott produkciót tudjuk nyújtani.

A Kazincbarcika elleni mérkőzés összefoglalója:

Kapcsolódó videó


További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink