Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Noha a szezon egyik legjobb első félidőjét produkálta csapatunk a Kazincbarcika ellen, mégis mindössze egy pontot sikerült begyűjteni a hétvégi bajnokin.

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Csapatunk egyik legjobbja Kiss Balázs volt, aki szinte valamennyi akcióban benne volt, a gólt megelőző szituációban is főszerepet vállalt előretörésével.

Kiss Balázs: - Nagyon jó első félidőt produkáltunk, sikerült mindent megvalósítanunk, amit elterveztünk a videózások alapján. Feltérképeztük a Kazincbarcikát, élveztük is a játékot, a vezető gólt viszonylag korán meg is tudtuk szerezni. Sajnos újabb gólt nem tudtunk lőni, pedig a helyzeteink megvoltak. A második félidő nem úgy alakult, az akarásunkkal nem volt baj, játékban viszont kicsit visszaesett a teljesítményünk. Remélem a következő mérkőzéseken a csapat is és én is az első félidőben látott produkciót tudjuk nyújtani.

A Kazincbarcika elleni mérkőzés összefoglalója:

Kapcsolódó videó


További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink