Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A második félidőben mentett pontot a Barcika

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában hazai pályán fogadta a Kazincbarcika gárdáját az ETO FC Győr, ahol egy kitűnő első félidőt produkált csapatunk, több gólhelyzetet is kialakítottak játékosaink, a vége azonban döntetlen lett.

A második félidőben mentett pontot a Barcika

ETO FC Győr – Kolorcity Kazincbarcika 1-1 (1-0)

Győr, ETO Stadion 817 néző. V.: Bogár (Kóbor, Theodoros).

ETO FC Győr: Kovácsik – Kovács K., Szujó (Papp 72'), Fodor, Csontos, Kiss M., Kiss Be. (Tuboly 72'), Vitális, Szendrei (Lacza 72'), Kiss Ba. (Óvári 88'), Borsos (Morínigo 60'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Kolorcity Kazincbarcika: Megyeri – Szekszárdi, Heil, Pálinkás (Takács 81'), Kovács (Nagy J. 66'), Csatári, Székely (Szemere 70'), Süttő, Bacsa (Ádám 81') , Ur, Lippai. Vezetőedző: Csábi József.

Gsz.: Szendrei (10’), ill. Bacsa (51’).

Lendületesen, nagy elánnal kezdte a mérkőzést csapatunk, sorra veszélyes támadásokat vezettünk. A 10. percben aztán meg is szereztük a vezetést. Kiss Balázs középen tört kapura, a tizenhatosnál Szendrei elé továbbított, aki higgadtan lőtt a jobb alsó sarokba. 1-0. A gól után sem hagyott alább a lendület, több szemre is tetszetős akciót vezetett az ETO, elsősorban a jobb oldal volt aktív. A védelem magabiztosan állt a lábán, a kazincbarcikaiak az első félidőben helyzetig se jutottak. Megérdemelt vezetéssel vonulhatott csapatunk az öltözőbe, kis szerencsével nagyobb is lehetett volna a különbség. A második félidő elején aztán váratlanul egyenlített a Kazincbarcika. Az 51. percben a középpályán elveszített labda a volt győri játékos, Bacsa elé került, aki a tizenhatoson belülre érve ballal a jobb sarokba lőtt. 1-1. A bekapott gól után is próbálkozott az ETO, először Szendrei fejesénél pattant a labda a kapusról a kapufára, majd egy baloldali beadást követően Morínigo csúsztatott a kapu mellé. Nagyobb helyzet ezután már egyik kapu előtt sem alakult ki, így maradt a döntetlen. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, ennek fényében sajnálhatjuk, hogy a Kazincbarcika elvitt két pontot Győrből.

Tímár Krisztián vezetőedző: - Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést, egy jó első félidőt produkáltunk, meg is szereztük a vezetést. Ezek után a második félidő egyértelműen csalódást okozott, sajnos nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Az ellenfél visszább állt, ennek ellenére így is megvoltak a lehetőségeink. Egyetlen hibát vétettünk abból gólt kaptunk, így összességében csalódottak vagyunk az egy ponttal, ennyi helyzettel két meccset is megnyerhettünk volna. Nagyobb felelősséget várok el a támadóktól, mert a kontralehetőségeinket jobb minőségben kellett volna befejezni és akkor ma győztesen hagytuk volna el a pályát.

Csábi József vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, de ajándékozunk egy gólt az ETO-nak. Hátrányba kerültünk, de meccsben tudtunk maradni, majd taktikus, jó játékkal ki is tudtunk egyenlíteni. Úgy éreztem, hogy a mérkőzés végén közelebb álltunk a győzelemhez, de Győrben értékes eredmény a döntetlen, ezt a minimális célt teljesítettük. Remélem a jövőben az ilyen mérkőzésekből többet is ki tudunk majd hozni.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink