Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Három gól, három pont

A Simple Női Liga 14. fordulójában Szekszárdra utazott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben megszerezte az előnyt, majd a második játékrészben újabb kélt gólt szerezve magabiztos győzelmet aratott.

Három gól, három pont

Szekszárdi WFC - ETO FC Győr 0-3 (0-1)

Szekszárd, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés. 100 néző. V.: Alafi.

Szekszárdi WFC: Janecz - Csóka (Nádudvari), Rozmis, Acsádi, Hiba, Katona (Kovács Zs.), Hortobágyi (Kágyi R.), Schell, Kiss G., Kágyi K. (Kövesdi), Ezer (Nagy-Cseke). Edző: Micskó Márk.

ETO FC Győr: Borok (Török, 75.p.) - Kaziupa, Kovács L., Savanya, Öreg (Németh L., 60.p), Herczeg (Kern, 69.p.), Süle (Sali, 69.p.), Khimych, Vida (Hollingsworth, 75.p) Siklér, Cameron. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Khimych (2), Cameron.

Két meghatározó játékosát - Nagy F., Kocsán - nélkülözve, rossz talajú pályán kezdte a mérkőzést a győri együttes, amelynek nem volt könnyű dolga, a kapuja elé tömörülő hazai csapat ellen. A zöld-fehér fölény a 32.percben érett góllá, amikor Vida szép cselekkel húzott el a jobbszélen, beadását Khimych közelről lőtte a hálóba 1-0. A 34. percben Savanya szögletét Kovács L. kapásból bombázta a felső lécre. A 44. percben Süle 15 méteres lövését bravúrral védte a hazai kapus. A második félidőt nagyobb lendülettel kezdte az ETO. A 62. percben Kovács L. ívelt a védők mögé, Khimych pedig a kifutó kapust átemelve szerzett gólt2-0. A 64. percben Cameron forgolódott a tizenhatoson belül, majd szépen helyezett a bal alsó sarokba. 3-0. A végig nagy fölényben játszó ETO, közepes teljesítménnyel is magabiztos győzelmet aratott, a tíz emberrel, foggal-körömmel védekező hazai csapat ellen. 

Dörnyei Balázs: - Három pontért jöttünk, azt megszereztük! Hullámzó volt a játékunk, így az eredménnyel elégedettek lehetünk, bár néhány gól azért benne maradt a csapatban. Egy hét alatt három sikeres mérkőzésen vagyunk túl, amelyhez gratulálok a lányoknak!

További híreink

Készülhetünk a fináléra!

Készülhetünk a fináléra!

A Simple Női Liga elődöntőjében izgalmas csatában aratott győzelmet az ETO FC Győr labdarúgócsapata a vendég Haladás Viktória ellen.

Indul a tavasz a női élvonalban is, csapatunk a Haladást fogadja
ETO-rajt: Haladás duplán

ETO-rajt: Haladás duplán

Néhány napon belül, két tétmérkőzésen is pályára lép hazai környezetben, a Haladás ellen, az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink