Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szekszárdra is három pontért megyünk

A tabella második helyén álló ETO FC női labdarúgócsapata a Szekszárd WFC vendégeként lép pályára vasárnap 14 órától a Simple Női Liga 14. fordulójában.

Szekszárdra is három pontért megyünk

Sűrű a program az ETO-s hölgyek számára, hiszen a hétközi győztes kupameccs után vasárnap már a bajnokságban lép pályára csapatunk. A Szekszárd jelenleg az utolsó előtti helyen áll az első osztályú bajnokságban, az eddig lejátszott tizenhárom mérkőzésükből csupán kettőt tudtak megnyerni. Az őszi mérkőzésen 8-0-s győri siker született, természetesen most is a győzelem a cél, az ETO mindenképpen megőrizné október óta tartó veretlenségét.

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Egyértelműen a három pontért megyünk, bár aki figyeli az eredményeket azt látja, hogy itt már könnyű meccs nincsen, egészen más lesz a bajnokság, mint amilyen akár az ősszel volt. A lányoknak volt pihenőnapjuk a hétközi kupameccs után, de ma már jól és koncentráltan edzettek. A mérkőzés előtt holnap még van egy frissítő tréning, remélhetőleg a megfelelő mentalitással, felkészültséggel indulhatunk Szekszárdra. Néhányan kisebb sérüléssel bajlódnak, emiatt a kezdőcsapatot is csak a mérkőzés előtt tudom összerakni. 

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink