Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Zsámbékon az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában Zsámbékra látogat az ETO Akadémia, ahol vasárnap 14 órától lép pályára a három pont megszerzésének reményében.

Zsámbékon az akadémisták

A múlt heti fordulóban akadémistáink hazai pályán az első félidőben két gólt is kaptak rövid időn belül, amire sajnos nem sikerült válaszolni, így a Komárom elvitte a három pontot az ETO Parkból. Vasárnap mindenképp javítani szeretnének a tavaszi mérlegen Antonio Munoz tanítványai, akik Zsámbékra utaznak abban a reményben, hogy megszerzik első győzelmüket a téli szünet után. Vendéglátónk eddigi huszonöt mérkőzésükbők kettőt megnyertek, háromszor játszottak döntetlent, és húsz alkalommal szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött 9 pontjukkal a tabella utolsó előtti helyén állnak, amin minden bizonnyal javítani szeretnének, így könnyű kilencven percre semmiképp sem számíthatunk.

Nehéz mérkőzés lesz, ahol a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy jó eredményt érjünk el. A játékosok jó munkát végeztek egész héten, és biztos vagyok benne, hogy ez a mérkőzésen is meg fog látszani – mondta Antonio Munoz.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink