Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Zsámbékon az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában Zsámbékra látogat az ETO Akadémia, ahol vasárnap 14 órától lép pályára a három pont megszerzésének reményében.

Zsámbékon az akadémisták

A múlt heti fordulóban akadémistáink hazai pályán az első félidőben két gólt is kaptak rövid időn belül, amire sajnos nem sikerült válaszolni, így a Komárom elvitte a három pontot az ETO Parkból. Vasárnap mindenképp javítani szeretnének a tavaszi mérlegen Antonio Munoz tanítványai, akik Zsámbékra utaznak abban a reményben, hogy megszerzik első győzelmüket a téli szünet után. Vendéglátónk eddigi huszonöt mérkőzésükbők kettőt megnyertek, háromszor játszottak döntetlent, és húsz alkalommal szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött 9 pontjukkal a tabella utolsó előtti helyén állnak, amin minden bizonnyal javítani szeretnének, így könnyű kilencven percre semmiképp sem számíthatunk.

Nehéz mérkőzés lesz, ahol a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy jó eredményt érjünk el. A játékosok jó munkát végeztek egész héten, és biztos vagyok benne, hogy ez a mérkőzésen is meg fog látszani – mondta Antonio Munoz.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink