Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelemre tör csapatunk a Kazincbarcika ellen is

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában hazai környezetben látja vendégül a Kazincbarcika gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 15 órakor az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Győzelemre tör csapatunk a Kazincbarcika ellen is

Bravúros győzelmet aratott a múlt héten csapatunk a Pécs otthonában. A megszerzett három pont mellett a mutatott játék is bíztató volt. Ezúttal a játékosok akarása hozta meg a győzelmet, hiszen közel nyolcvan percen át emberhátrányban futballozott az ETO. Hétvégi ellenfelünk jelenleg a középmezőnyben tanyázik. A Kazincbarcika az eddig lejátszott fordulók során kilenc győzelem mellett hét döntetlennel, valamint 11 vereséggel áll a tabella tizenkettedik helyén. Tímár Krisztián, csapatunk vezetőedzője elmondta, nem lehet más a cél, mint a győzelem, szeretnék együttesünk hazai mérlegét is javítani.

Tímár Krisztián vezetőedző: - Ellenfelünk az edzőváltás után játékrendszert váltott, a fizikális futballt erőltetik, letámadásokból próbálnak a védelem mögé kerülni. Alaposan kielemeztük a Kazincbarcikát, meg fogjuk találni azokat az apróságokat, amivel meg tudjuk nyerni a mérkőzést.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink