Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Leendő sportvezetőknek tartott előadást Havas Máté

Vendégelőadóként vett rész a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia sportigazgatója az MLSZ által szervezett Akadémia Igazgató képzés záróelőadásán Telkiben.

Leendő sportvezetőknek tartott előadást Havas Máté

Havas Máté korábban maga is a képzés egyik résztvevője volt, ezúttal pedig már előadóként osztotta meg a gyakorlatban szerzett tudását. A hallgatók egy színvonalas előadás keretében olyan valósan felmerülő és elvégzendő feladatokról kaptak információt, melyek a napi munka során, vagy akár különböző projektekhez kapcsolódóan merülnek fel akadémia vezetőként. A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete kiemelten kezeli a leendő sportvezetők oktatását, köszönetüket fejezték ki Havas Máté rendkívül felkészült és naprakész előadásáért.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink