Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Készülhetünk a fináléra!

A Simple Női Liga elődöntőjében izgalmas csatában aratott győzelmet az ETO FC Győr labdarúgócsapata a vendég Haladás Viktória ellen.

Készülhetünk a fináléra!

Fordulatos mérkőzést hozott az ETO FC Győr és a Haladás Viktória párharca a Magyar kupa elődöntőjében. Az ETO Stadionban megrendezett találkozón a vendégek a második félidőben előnybe kerültek, ám a hajrában az egyenlítés mellett a fordítás is összejött csapatunknak, így a győri lányok készülhetnek a Puskás Akadémia elleni döntőre. A találkozón csereként beálló, és az egyenlítő találatot szerző Siklér Kinga nagyon boldog, hogy góllal tudott hozzájárulni a továbbjutáshoz.

- Sokáig úgy éreztem, hogy kapkodó volt a játékunk - kezdte Siklér Kinga. - Olyan hibákat vétettünk, ami az előző meccseken nem volt ránk jellemző. Örülök, hogy a kapott gól ellenére nem roskadt össze a csapat. Körülbelül egy fél éve nem biztos, hogy kijöttünk volna ebből a helyzetből, úgyhogy ez már mindenképpen pozitív. Szerencsére akik bejöttek a padról, tudtak pluszt hozni a pályára. Személy szerint boldog voltam, hogy sikerült megszereznem az egyenlítő találatot. Ezután azt éreztem, hogy ez egy óriási löketet, újabb hitet adott a csapatnak, ami után sikerült megszereznünk a győztes találatot is. A győzelem ellenére gratulálok a Haladásnak, mert mindvégig hősiesen küzdöttek, de úgy gondolom jelenleg a jobbik csapat jutott a fináléba!

További híreink

Év emberei, Év sportolói: Kisalföld-díj az ETO-nak!

Év emberei, Év sportolói: Kisalföld-díj az ETO-nak!

Az elmúlt hónapokban a Kisalföld olvasói több tízezer voksot adtak le az év sportolója és az év embere közönségdíj szavazásán. A szerkesztőség célja az volt, hogy olvasóik segítségével díjazzák és elismerjék Győr-Moson Sopron megye kiválóságainak nem mindennapi munkásságát. Az elismeréseket hétfőn győri székházukban Varga Ottó, a Kisalföld főszerkesztője és Papp Győző, a sportrovat vezetője adta át.

Három gól, három pont

Három gól, három pont

A Simple Női Liga 14. fordulójában Szekszárdra utazott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben megszerezte az előnyt, majd a második játékrészben újabb kélt gólt szerezve magabiztos győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink