Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szendrei: Még több góllal szeretném segíteni az ETO-t - Győr Plusz lapszemle

Szendrei Ákos volt az ETO hőse a PMFC elleni idegenbeli NB II-es mérkőzésen. A 13. perctől emberhátrányban játszó győri focicsapat a 20 esztendős támadó góljával győzte le 1-0-ra a pécsieket. Az ETO-hoz a szlovák élvonalbeli DAC-tól kölcsönbe érkező csatár sérülése után egyre jobb formába lendül, a legutóbbi találata már a második bajnoki gólja volt zöld-fehér színekben.

Szendrei: Még több góllal szeretném segíteni az ETO-t - Győr Plusz lapszemle

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

„Nagyon nehéz meccsen sikerült nyernünk. Emberhátrányban végig hatalmas szívvel küzdött a csapat, örülök, hogy győztünk, és én szereztem a győztes találatot. Egy csatárnak mindig önbizalmat és magabiztosság ad a gól, az én helyzetemben ez hatványozottan igaz, hiszen sérülésből felépülve igyekszem utolérni magam és visszanyerni a régi formám” – mondta Szendrei Ákos a Győr+ Médiának.

Az utánpótlás-válogatott csatár úgy gondolja, jó helyen van az ETO-nál.

Remekül érzem magam a klubnál, és Győrt is nagyon szeretem. Noha az elmúlt mérkőzéseken sikerült jól teljesítenem, még több góllal szeretném segíteni az ETO-t. A csapattársak egyébként nagyon jól fogadtak, kedvesek és segítőkészek velem. A teljesítményemmel szeretném magam még jobban megszerettetni velük és a szurkolóinkkal is. Hálásak vagyunk a drukkereknek, akik támogatnak bennünket, szeretnénk hazai pályán is jól szerepelni. Bár idegenben az elmúlt időszakban jobban ment a csapatnak, nem érzem úgy, hogy otthon átok ülne rajtunk. Biztos vagyok benne, hogy a bajnokságból hátralévő találkozóinkon bizonyítani tudjuk ezt, szeretnénk hazai környezetben is jól szerepelni” – fogadkozott Szendrei.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink