Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szendrei: Még több góllal szeretném segíteni az ETO-t - Győr Plusz lapszemle

Szendrei Ákos volt az ETO hőse a PMFC elleni idegenbeli NB II-es mérkőzésen. A 13. perctől emberhátrányban játszó győri focicsapat a 20 esztendős támadó góljával győzte le 1-0-ra a pécsieket. Az ETO-hoz a szlovák élvonalbeli DAC-tól kölcsönbe érkező csatár sérülése után egyre jobb formába lendül, a legutóbbi találata már a második bajnoki gólja volt zöld-fehér színekben.

Szendrei: Még több góllal szeretném segíteni az ETO-t - Győr Plusz lapszemle

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

„Nagyon nehéz meccsen sikerült nyernünk. Emberhátrányban végig hatalmas szívvel küzdött a csapat, örülök, hogy győztünk, és én szereztem a győztes találatot. Egy csatárnak mindig önbizalmat és magabiztosság ad a gól, az én helyzetemben ez hatványozottan igaz, hiszen sérülésből felépülve igyekszem utolérni magam és visszanyerni a régi formám” – mondta Szendrei Ákos a Győr+ Médiának.

Az utánpótlás-válogatott csatár úgy gondolja, jó helyen van az ETO-nál.

Remekül érzem magam a klubnál, és Győrt is nagyon szeretem. Noha az elmúlt mérkőzéseken sikerült jól teljesítenem, még több góllal szeretném segíteni az ETO-t. A csapattársak egyébként nagyon jól fogadtak, kedvesek és segítőkészek velem. A teljesítményemmel szeretném magam még jobban megszerettetni velük és a szurkolóinkkal is. Hálásak vagyunk a drukkereknek, akik támogatnak bennünket, szeretnénk hazai pályán is jól szerepelni. Bár idegenben az elmúlt időszakban jobban ment a csapatnak, nem érzem úgy, hogy otthon átok ülne rajtunk. Biztos vagyok benne, hogy a bajnokságból hátralévő találkozóinkon bizonyítani tudjuk ezt, szeretnénk hazai környezetben is jól szerepelni” – fogadkozott Szendrei.

További híreink

Támogassuk együtt a Lurkó Alapítvány munkáját!
Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink