Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnoki küzdelmek.

Utánpótlás-híradó

U17

MTK Budapest - ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Budapest, Ikarus BSE Sporttelep. V.: Takács A.

ETO FC: Kocsis - Selyem, Koncz, Brecska, Mikolay, Gönye (Rátonyi), Póczik (Német), Bakó, Herczeg, Tollár (Homola), Vukk (Balogh). Edző: Lipták Zoltán.

Lipták Zoltán: - Játékban nem tudtunk felnőni az MTK-hoz, egyénileg és csapat szinten is jobbak voltak ma nálunk. Megérdemelt hazai győzelem született.

 

U16

ETO FC Győr - MTK Budapest 2-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Vizi. 

ETO FC: Papp - Csorba D., Pálfalvi, Csiszár (Prettenhoffer), Khodak, Pénzes, Fatuanov (Molnár), Szerémi, Ilyés (Csorba T.), Zója-Katona, Turcsik. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Prettenhoffer, Szerémi.

Máté Győző: - Mindkét csapatot dicséret illeti, mert az irreális időjárási körülmények ellenére kezdeményező, kombinatív futballra törekedtek. Játékosaim óriási energiákat mozgósítottak, alázatosan, csapatként küzdöttek egymásért, aminek az utolsó percekben szerzett két gól és nagy győzelem lett a jutalma.

 

U14

ETO FC Győr - DVTK 1-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Horváth M.

ETO FC: Lengyel - Pécskai, Mádi, Csernyi, Kiss (Vasi), Hernádi, Mitring, Czuppon (Gerecs), Horváth (Kuzma), Balogh, Mészáros (Adi). Edző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Czuppon.

Szekeres Adrián: - Bőven megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy egy többgólos győzelmet arassunk, de sajnos a helyzeteinket nem sikerült gólra váltani, az utolsó negyedórában viszont szétesett a játékunk, amikor a DVTK csapata két kapufát is szerzett. Tanulság, nagyobb koncentráció szükséges a kapu előtti befejezéseknél.

 

U13 (03.08.)

ETO FC Győr – VFC USE 4-1

Győr, ETO Park. V.: Hederics.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Schreiber, Vitális, Hardon, Hujber, Heller. Cserék: Burján, Schmuck, Kocsis, Jakabovits, Szalay, Vass. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon (2), Jakabovits, Heller.

Mondovics Dávid: - Jó felfogásban játszottunk a mérkőzésen, kivéve a 2.negyedben. Örülök, hogy mindegyik negyedben sikerült gólt szereznünk és jól védekeztünk már az ellenfél térfelén is. Több jó egyéni teljesítményt is láttam a mai napon.

 

U13 (03.12.)

MOL fehérvár FC - ETO FC Győr 4-3

Székesfehérvár, MOL Aréna. V.: Mohácsi.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Vass, Vitális, Hardon, Hujber, Heller. Cserék: Burján, Schmuck, Kocsis, Jakabovits, Szalay, Bakonyi. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hujber, Bognár, Jakabovits.

Mondovics Dávid: - Amíg a vezetés megszerzése után ekkora egyéni hibákat követünk el figyelmetlenségből, és fölényünket nem váltjuk gólokra, addig meg fogjuk nehezíteni a saját dolgunkat. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből!

 

U12 (03.08.)

ETO FC Győr – VFC USE 4-1

Győr, ETO Park. V.: Bangó.

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Dan, Hajdina, Károlyi, Vincze, Major, Virág. Cserék: Kaszás, Péter, Varga M. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Szakács (4).

Lakatos Attila: - A mai mérkőzésbe sok melót tettek a fiúk, de ezúttal egy kicsit kevesebb focit. Gyengébb kezdés után fokozatosan építettük magunkat, de a labdavesztés utáni átmenetekben fejlődnünk kell, mert több esetben is a kapusainknak kellett menteni az ellenfél gyors, erőszakos támadóinak megindulásai után. Kiemelném a korosztálynál egy évvel fiatalabb Szakács Áron játékát és négy gólját, aki rengeteget vállalt ezen a mérkőzésen.

 

U12 (03.12.)

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 1-6

Székesfehérvár, MOL Aréna. V.: Berényi.

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Dan, Hajdina, Károlyi, Vincze, Major, Virág. Cserék: Kaszás, Péter, Varga M, Mihalovics. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Szakács (2), Virág (2), Károlyi, Vincze.

Lakatos Attila: - Egy jó csapat ellen, mint a Vidi, könnyebb jól játszani, főleg, ha ennyi minőségi, alázatos futást tesznek a fiúk a mérkőzésbe. A szerdai bajnoki után a fáradtságnak a nyomát sem láttam, ezúttal a játékkal is elégedett lehetek, mert az egyéni vállalkozókedv mellett összjátékban is kiemelkedőt nyújtottunk. Gratulálok a csapatnak!

 

U11

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Simkó Áron, Finta Boldizsár, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Poczkodi Ábel, Adi Botond, Kósa Gábor, Savanyó Dávid, Juhász Patrik, Háczky Ákos. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Vasárnap délelőtt a Sopron csapatához látogattunk, a srácokat feldobta, hogy újra “nagypályán” gyakorolhatunk, végig magabiztosan játszottunk, szép támadásokat vezettünk, azonban a helyzetek kihasználásán van még mit csiszolni. Gratulálok mindenkinek!

 

U10

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Fürdős Olivér, Helyes György, Adi Abigél, Vadász Anna, Mandel Marcell, Csemez Dávid, Erős Donát, Klema Dominik, Sárkány Kristóf, Sásdi Levente, Fügh Tamás. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Az SC Sopron vendégeként játszottunk vasárnap. A mérkőzés elején sok hibával és megilletődötten kezdtünk, az ellenfél megérdemelten került előnybe. Az első gólunk után kicsit megnyugodtunk, és egyre jobban játszottunk, szép támadásokat vezettünk, remek gólokat szereztünk, és a mérkőzés végére megfordítottuk az eredményt. Nagyon hasznos mérkőzés volt egy jól felkészített ügyes csapat ellen.

 

U9

ETO FC: Melkovics Máté, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Csala Benedek, Horváth Ádám, Oross Ármin, Nyerges Flórián, Németh Hornung Lukács, Csongor Zente. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon az SC Sopron csapatával játszottunk. A mérkőzéseken remek megoldásokkal és sok góllal örvendeztettek meg minket a gyerekek. Kiváló alkalom volt a mai nap a gyerekeknek, hogy az edzéseken tanultakat mérkőzésen is alkalmazzák. Minden játékos sok értékes tapasztalattal és nagy mosollyal hagyta el a pályát. Gratulálok a csapatoknak!

 

U8

ETO FC: Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Bernáth Olivér, Makk-Szabó Milán, Dulka Benjamin, Stehenics Patrik, Boros Máté. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap felkészülési mérkőzésen fogadtuk az SC Sopron csapatát. Az egész mérkőzés alatt nagyon ügyesen játszottak a fiúk. Szép egyéni megmozdulásokkal, okos kombinációkkal, gyönyörű gólokkal örvendeztették meg a kilátogató hozzátartozókat és a szakmai stábot. Gratulálok a srácoknak!

U7

ETO FC: Csiszár Marcell, Sipos Hunor, Baranyai Ákos, Kállai Marcell Tamás, Kababik Benedek, Omischl-Soós Áron, Kerekes Kornél, Fritz Botond. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap délelőtt az SC Sopron csapatát fogadtuk. Nagyon hasznos edzőmérkőzés volt, ahol a srácok rengeteg játéklehetőséget kaptak és tudták alkalmazni az edzéseken tanultakat. Végig jó volt a hozzáállásunk és nagy kedvvel játszottunk. Ügyes technikai megoldások, szép cselek és gólok voltak jellemzőek a mai napon. Gratulálok a fiúknak!

 

Leány U19 (03.08.)

MTK Budapest - ETO FC Győr 4-2 (1-0)

ETO FC: Csontos - Szabó, Virág (Máthé), Kuntzl, Szatmári, Konrád, Kern (Petrovics), Smuk, Győri, Tóth (Rajkovics), Hideghéty (Rozs, Kovács). Edző: Süle János.

Gsz.: Tóth, Petrovics.

Süle János: - Sajnálom, hogy vereséget szenvedtünk, mert ebben a mérkőzésben eredményesség szempontjából sokkal több volt. Mindkét kapu előtt több ígéretes lehetőség alakult ki. Ezekből csapatunk nagyjából harminc százalékát tudta gólra váltani, ellenben az MTK négyszer is betalált, így két hasonló képességű csapat párharcában, főként az arányaiban jobb helyzetkihasználás döntött.

 

Leány U19 (03.12.)

ETO FC Győr – DVTK 2-3 (0-0)

ETO FC: Csontos – Smuk (Ézsely), Virág, Rajkovics (Rozs), Kuntzl, Szabó (Konrád), Kern (Süveges), Petrovics, Máthé, Győri, Tóth (Kovács). Edző: Süle János.

Gsz.: Petrovics (2).

Süle János: - Az első kapott gólig gyengén játszottunk a nagyon agresszív stílust képviselő Diósgyőr ellen. Hiányzott a vállalkozó kedv, nem volt folyamatos a játékunk, nem birtokoltuk a játékszert, kevés volt a labda nélküli mozgás, de a párharcokban sem jeleskedtünk igazán.

A gól egy kicsit felébresztette a csapatot, és ha játékban nem is lett különösebben minőség változás, akarati tényezőkben javulás mutatkozott. Az utolsó fél órában kétszer is egyenlíteni tudtunk, felpörgött a játék, mindkét csapat hajtott a győztes találatért. Voltak helyzetek mind két kapu előtt, mi sajnos elpuskáztuk a kínálkozó lehetőséget, a DVTK viszont egy számunkra nagyon szerencsétlen szituációt követően az utolsó percben betalált és eldöntötte a mérkőzést. Reálisan nézve sajnos hozzá kell tennem, hogy ellenfelünk megérdemelten nyert, mert az egész mérkőzést tekintve többet tettek a három pont megszerzéséért.

 

Leány U17

DVTK - ETO FC Győr 3-2 (1-1)

ETO FC: Csóti - Farkas, Ézsely, Halmai, Sulyok, Hordós, Varga, Szalai, Fligh, Szabó F. (Patyi), Pusztai. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Szabó F. (2).

Tóközi Tímea: - Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést és a 3. percbe hátrányba kerültünk. Az első játékrész második felében már számomra elvárt módon teljesítettek a játékosok, így sikerült egyenlítenünk, a második félidő elején pedig megszereztük a vezetést is, majd egyből következett az addig két gólos Szabó Fruzsina komoly sérülése, így cserére kényszerültünk. Ezután sajnos a játékunk nem volt már domináns és elég határozott. A folyamatos sérülésekből, betegségekből kifolyólag hiányzó játékosainkat jelen pillanatban nem tudjuk megfelelően pótolni.

 

Leány U15

DVTK - ETO FC Győr 2-1 (2-0)

ETO FC: Križanová - Kristofori, Szűcs, Mohácsi, Domján, Krasznai, Horváth A. (Szerdahelyi), Szabó I., Szabó P., Bozsóki (Bágyi), Fligh. Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Fligh.

Horváth Dóra: - Egy hasonló erőt képviselő csapattal mérhettük össze tudásunkat ezen a hétvégén. A lányok nagyon összpontosítottak a héten tanultakra, az egész csapaton érezhető volt a bizonyítási vágy. Picit talán rá is feszültünk, ennek köszönhetően több volt a baki, amit a diósgyőri támadók ki is használtak. A második félidőre teljesen megnyugodtunk, élvezni kezdtük a játékot. Sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, és az ellenfél alig tudott helyzetet kialakítani. Gólt is lőttünk, de sajnos nem volt elég az egyenlítéshez. Jó úton haladunk, nagy az akarat a csapatban, mindenki fejlődni szeretne.

 

Leány U14

Budaörs - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

ETO FC: Tóth - Lenti (Fligh), Szűcs, Horváth A., Kopp (Bozsóki), Szabó I., Lakatos, Haris (Zsiga), Horváth Z. (Pántya). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szűcs, Lakatos.

Horváth Dóra: - Bár játékban egyértelműen a mi csapatunk bizonyult jobbnak, nem volt egyszerű dolgunk a mérkőzésen. A budaörsi lányok nagyrészt a védekezésre összpontosítottak, betömörültek saját kapujuk elé. Nehéz volt kicsalogatni, majd áttörni a védelmet. Játékunkkal nem voltam teljesen elégedett. A harmadik harmadban volt a legnagyobb tűz a csapatban. Tanulságos meccs volt számunkra.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink