Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO - Haladás - jön a második felvonás

A hétvégi bajnoki mérkőzés után kedden 15 órakor a Magyar Kupában is összecsap női csapatunk a Haladás Viktória együttesével.

ETO - Haladás - jön a második felvonás

Szombaton 5-0-ás sikert aratott az ETO, ami bizakodással töltheti el a szurkolókat és a játékosokat egyaránt. A mérkőzésre ezúttal a stadionban kerül sor, a tét pedig nem kisebb, mint bejutni a Magyar Kupa döntőjébe. (A kupa másik elődöntőjében az FTC a Puskás Akadámiával találkozik.) Dörnyei Balázs vezetőedző elmondta, a bajnoki mérkőzésből sokat profitáltak, felkészülten várják a kupaelődöntőt:

- Meghatározó, hogy a hétvégén már találkoztunk a Haladással. A szombati meccsen próbáltunk nagy tempót diktálni és azt láttuk, hogy ellenfelünk a meccs végére elkészült az erejével, hiszen rövid időn belül két meccset játszottak, a mostani mérkőzés pedig már a harmadik lesz számukra egy héten belül. Egyértelműen az a célunk, hogy nagy tempót diktáljunk az első perctől kezdve, azokat a helyezkedési hibákat, amiket az első találkozó ellenfelünk vétett, azt minél hamarabb kihasználjuk. Ha ez nem sikerül – hiszen edző tervez, Isten végez – akkor pedig szeretném, ha türelmesen keresnénk a réseket ellenfelünk védelmén. A Haladás elsősorban előrevágott, hosszú labdákkal próbálja megjátszani az elől lévő gyors csatárait, erre figyelnünk kell és minél hosszabb ideig nyomás alatt kell tartani ellenfelünket.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink