Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kovácsik bravúrok a Pécs ellen

Fantasztikus győzelmet aratott az ETO FC a hétvégén a Pécs otthonában, a mérkőzés egyik legjobbja kapusunk Kovácsik Ádám volt.

Kovácsik bravúrok a Pécs ellen

Fotó: Kurdi József/ PMFC.hu

A hálóőr végig magabiztosan őrizte kapuját, nemegyszer hatalmas bravúrokkal segítette győzelemhez a csapatot.

- Tudtuk, hogy szoros mérkőzés lesz, hiszen mindkét csapat viszonylag kevés gólt rúgott és keveset is kapott – mondta Kovácsik Ádám. – Egygólos meccsre számítottunk, bár némileg keresztülhúzta a számításunkat, hogy a tizenharmadik percben emberhátrányba kerültünk. A csapat szerencsére jól reagált a kiállításra, összezártunk, küzdöttünk egymásért és viszonylag hamar gólt is tudtunk szerezni. Az első félidőben szenzációsan védekeztünk, nem is volt sok dolgom. A második félidőben volt egy tíz perces periódus, ahol nyomást tudtak ránk helyezni, de összességében azt is nagyon jól megoldottuk, úgyhogy a csapat ezúttal megmutatta a valódi erejét. Az utolsó percig küzdöttünk egymásért, minden párharcba belementünk és egy extra győzelmet arattunk, amire minden játékos büszke lehet. Közel nyolcvan percet játszottunk emberhátrányban a harmadik helyezett otthonában, ezt a bravúrt szerintem kevés csapat tudta volna véghez vinni.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink