Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Korán eldőlt a három pont sorsa

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában a Komárom gárdáját fogadta az ETO Akadémia. A vendégek az első félidőben szerzett két góljukkal elvitték a három pontot.

Korán eldőlt a három pont sorsa

Fotó: Rákóczy Ádám, Kisalföld

ETO Akadémia – Komárom VSE 0-2 (0-2)

Győr, ETO Park. V.: Práth (Jakab, Aczél).

ETO Akadémia: Fadgyas – Deákovits (Bognár 63’), Urblík, Kulcsár, Tamás K. (Ignácz 63’), Óvári B. (Vukk 36’), Bánáti (Moharos 36’), Németh O. (Balogh Á. 46’), Mitring, Hanzli, Sipőcz. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Komárom VSE: Bánfalvi – Szabó B., Nagy T., Tóth Gy. (Gelencsér 79’), Simigla (Maka 46’), Köles, Molnár M., Szecsődi (Nagy L. 74’), Horváth M., Sandal, Nagy Z. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gsz.: Nagy Z. (22’), Szecsődi (25’).

A 22. percben a hazai védők bizonytalankodását Nagy Z. használta ki, majd lőtt a kapuba 0-1. Három perccel később egy indítás után Szecsődi lőtt védhetetlenül a hálóba 0-2.

Antonio Munoz: - Ma sajnos az ellenfél jobb volt nálunk. Csak a második félidő első részében játszottunk jól, ez kevés ahhoz, megnyerjünk egy mérkőzést. A fiatal játékosoknak előrébb kell lépniük, mert így nehéz lesz az első csapatba bekerülniük, ahogy tették azt páran januárban.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink