Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagy szélben, nagy győzelem

A Simple Női Liga 13. fordulójában a Haladás Viktória csapatát fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk jó játékkal, 5-0-ás fölényes győzelmet aratott.

Nagy szélben, nagy győzelem

ETO FC Győr-Haladás Viktória 5-0 (3-0)

Győr, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés. 100 néző. V.: Kovács F. (Jakab, Trapp)
ETO FC Győr: Borók - Kovács L., Nagy F. (Sali 60’), Koziupa, Öreg (Vida 60’), Süle (Kern 60’), Savanya, Herczeg, Némeh L. (Hollingsworth 60’), Cameron (Siklér 60’), Khimich. Edző: Dörnyei Balázs.
Haladás: Schildkraut - Nagypál (Csáki 60’), Gődér, Horti, Baccaro, Németh A. (Nagy D. 80’), Kis (Novák 46’), Varró (Feketevizi 71’), Kovács V., Vladulescu, Kiss-Lantos (Hécz 60’). Edző: Markó Edina.
Gsz.: Süle 2, Khimich, Cameron, Sali.

Fölényes győzelemmel kezdte női együttesünk a tavaszi szezont, visszavágva a Haladásnak a férficsapat vereségéért.

A tavaszi idény nyitányán, hatalmas szélben léptek pályára a csapatok. Az első negyedóra győri fölénnyel telt el, amelynek végén, a 15. percben Savanya beadása után, Süle egy cselt követően, 14 méterről lőtt a kapuba. 1-0. A 18. percben Öreg beadása után előbb Khimich, majd Cameron hibázott nagy helyzetben. A 35. percben Savanya indítását követően Khimich tört kapura, majd a kapust is kicselezve lőtt a hálóba. 2-0. A 38. percben Cameron tört be a tizenhatoson belülre, szépen tálalt Süle elé, aki 12 méterről a kapuba bombázott. 3-0. A 41. percben Öreg kapáslövése a felső lécen csattant. Az 50. percben, a lesre játszó vendég védők között Cameron lépett ki, majd 12 méterről a kapu jobb oldalába lőtt. 4-0. A 60. percben ötös cserét hajtott végre az ETO, amely után idő kellett, amíg újra elkapja a ritmust a hazai csapat. A 76. percben szép akciót követően, Sali 16 méterről nagy gólt lőtt a jobb alsó sarokba. 5-0.

A nagy szélben, az első perctől kezdve, az ETO irányította a mérkőzést, és szemre is tetszetős játékkal, fölényesen győzte le ellenfelét. A két zöld-fehér együttes, kedden 15 órakor, újra összeméri tudását, hiszen a győri stadionban, ETO-Haladás Magyar Kupa-elődöntő mérkőzésre kerül sor. 

Dörnyei Balázs: - A kellemetlen körülmények ellenére, főként az első félidőben, jól teljesítettünk, s azt gondolom, hogy a játék képe alapján, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Egy kicsit örülünk, aztán teljes erővel készülünk a keddi kupamérkőzésre, amely újra nulla-nulláról indul majd.

Markó Edina: - Pontért jöttünk Győrbe, de a szerdai kupamérkőzés után fáradtnak tűnt a csapatunk, ritmustalanul kezdtünk, és a hazai gólok után nehéz helyzetbe kerültünk. A játék minden elemében minőségi különbség volt a két együttes között. A keddi kupamérkőzésig megpróbáljuk kijavítani a mostani hibáinkat.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink